FunFón: Kamoši online - neobmedzený prístup na Facebook a Pokec

Od 6. 11. 2013 si môžu FunFónisti celý rok užívať neobmedzený prístup na sociálne siete Facebook a Pokec. Benefit Kamoši online na 12 mesiacov platí pre všetkých nových zákazníkov s predplatenou kartou. Existujúci zákazníci získajú po dobití 5 eur benefit s platnosťou 30 dní.

S novým benefitom Kamoši online môžu až 12 mesiacov surfovať na sociálnych sieťach Facebook a Pokec všetci zákazníci, ktorí si od 6. novembra 2013 kúpia novú SIM kartu FunFónu alebo prejdú na FunFón od konkurencie.

Stále platí aj benefit neobmedzené volania 3 kamošom v sieti FunFón. Ak si zákazníci kúpia novú SIM kartu, platí benefit jeden mesiac.

V prípade, že si svoje číslo prenesú od konkurenčného operátora, tak môžu 3 kamošom volať bezplatne až 3 mesiace od aktivácie karty. Následne sa im benefit neobmedzených volaní bude predlžovať po dobití kreditu vo výške minimálne 5 eur na 30 dní, pri dobití 10 eur na 60 dní.

Ani existujúci zákazníci FunFónu nebudú ukrátení o možnosť byť neobmedzene online na sociálnych sieťach. Stačí, ak si svoj kredit dobijú aspoň 5 eurami a na sociálnych sieťach Facebook a Pokec a na stránke www.funfon.sk môžu 30 dní surfovať zadarmo.

Pozn. redakcie: Na základe diskusie pod článkom upozorňujeme čitateľov, že bezplatné surfovanie sa netýka externých odkazov a linkov, na ktoré počas prezerania Facebooku alebo Pokecu kliknete. Tie sú spoplatnené podľa cenníka operátora.

ikona

FunFón: za dobitie kreditu benefit volaní a nová ponuka telefónov (12. 9. 2012)Virtuálny operátor FunFón ponúka s novou edíciou predplatených kariet bezplatné volania trom FunFón kamošom už iba za každé dobitie kreditu vo výške aspoň 5 €. Na 30 dní. Aktualizoval aj svoju ponuku telefónov, kde stále nájdeme iba lacné zariadenia pre nenáročných.

“F”unFón

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

huje® 07.11.2013 - 08:50

Ide o podobný pokus s akože zadarmo surfovaním ako má Orange? Teda stačí na FB kliknúť na nejaký odkaz ktorý vedie napríklad na Youtube, alebo kamkoľvek mimo FB a o zadarmo si môžete nechať zdať? Divné praktiky hodné... každý si doplní sám

funboy07.11.2013 - 08:58 Trvalý odkaz

Hujer, ja si myslím, že fony.sk to určite otestuje a dá nám vedieť, ako to dopadlo :-)

Manobb07.11.2013 - 09:58 Trvalý odkaz

Jasné, že to budú spoplatňovať, pretože v opačnom prípade by si "špekulanti" na svoju FB stránku dali odkazy na všetky stránky, ktoré by chceli navštevovať ZADARMO. :-)

Je to preto podľa mňa "šmejdácka akcia" = zbytočná, nezaujímavá a plná nástrah pre puberťákov, resp. peňaženky ich rodičov.

Verdikt: Nekupujem.

petris07.11.2013 - 10:22 Trvalý odkaz

to na slovensku naozaj nejde inak ako len pomocou chytakov ci pasci a naslapnych min?

huje®07.11.2013 - 10:54 Trvalý odkaz

Čítajte pozorne a hlavne s porozumením:

4. Účastník aktiváciou SIM karty podľa bodu 2 tohto článku berie na vedomie a súhlasí s tým, že prenos dát z URL (pod URL sa rozumie
internetová adresa dokumentov alebo iných zdrojov v rámci siete World Wide Web – www), ktoré primárne nespadajú pod Zvýhodnené
stránky (ďalej len „externé URL“) hoci sa užívateľovi konkrétnej Zvýhodnenej stránky môžu javiť ako súčasť danej Zvýhodnenej stránky, je
spoplatnený cenami za dátové prenosy z daných externých URL v rámci služby podľa tabuľky služby FunFón Web na strane 10 Cenníka.
Podnik nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné prekročenie účastníkom očakávanej výšky vyúčtovania v prípade štandardného
spoplatnenia dátových prenosov z externých URL. Účastník berie na vedomie a súhlasí s tým, že pokiaľ ide o mobilný portál Pokec, za
externé URL sa považujú všetky URL okrem tých, ktoré ako doménu druhej úrovne obsahujú súbor znakov „pokec“ alebo „azet“ a doménu
prvej úrovne „sk“ (výlučný výpočet bez možnosti kombinácie uvedených súborov znakov s inými znakmi v rámci domény druhej úrovne, t. j. hocičo.pokec.sk alebo hocičo.azet.sk).

http://www.funfon.sk/files/file/2013/NOVEMBER%202013/dodatok_9_k_cennik…

Celá diskusia 12 príspevkov