FunFón: za dobitie kreditu benefit volaní a nová ponuka telefónov

Virtuálny operátor FunFón ponúka s novou edíciou predplatených kariet bezplatné volania trom FunFón kamošom už iba za každé dobitie kreditu vo výške aspoň 5 €. Na 30 dní. Aktualizoval aj svoju ponuku telefónov, kde stále nájdeme iba lacné zariadenia pre nenáročných.

S príchodom nového školského roka prichádza FunFón s novou ponukou. Za každé dobitie kreditu vo výške aspoň 5 € získajú zákazníci bezplatné volania trom FunFón kamošom na 30 dní a pri dobití kreditu nad 10 € až na 60 dní. Bezplatné volania na tri roky zadarmo sú tak pre predplatené karty minulosťou. Jednotná cena volaní do všetkých sietí v SR za cenu 0,12 € / min. ostala.

FunFónisti si tri vybrané čísla môžu aj naďalej ľubovoľne meniť. Aktivované zvýhodnené čísla im pritom ostávajú uchované aj po uplynutí doby platnosti bezplatných volaní a po novom dobití im budú na nich automaticky obnovené bezplatné hovory.

Pri kúpe novej SIM karty pripravil operátor pre nových zákazníkov balíček s benefitom neobmedzených volaní trom kamošom zdarma na prvých 30 dní, pri prenose čísla od konkurencie až na celých 90 dní.

Ak si aj po 12. septembri 2012 FunFónista aktivuje Fun paušál, získa benefit 3 kamoši na 3 roky zadarmo. Obľúbený benefit bol už niekoľkokrát predĺžený, naposledy v apríli tohto roka do odvolania. Predplatenkári však budú odteraz o benefit bezplatných volaní na tri roky ukrátení. Tí, čo si stihli profil Plus s volaniami na tri roky aktivovať do dnešného dátumu, majú benefit platný až po celé tri roky od dátumu aktivácie.

Prečítajte si: FunFón: benefit 3 kamoši pokračuje do odvolania (15. 4. 2012)

Stále platí aj možnosť zvýhodniť si volania do všetkých sietí. Aktiváciou Hustého FunFón balíka získajú FunFónisti za 5 € mesačne volania do všetkých sietí za 0,07 € za minútu a 333 bezplatných SMS-iek do všetkých sietí.

Prečítajte si: FunFón: s Hustým balíkom voláte za 7 centov (19. 7. 2012)

Od 12. septembra 2012 vynovil operátor svoje portfólio mobilných telefónov. Lepšie vybavené zariadenia nečakajte. Telefóny sú blokované na použitie iba v sieti Orange. Po uplynutí 15-tich mesiacov vám telefón na predajni bezplatne odblokujú.

Ponuka telefónov k FunFón balíkom s predplatenou kartou:

FunFón

Ponuka telefónov k FunFón paušálom:

FunFón

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Rastislav.j 12.09.2012 - 16:27

Taká malá otázka. Mobily sú stále blokované na sieť operátora? Stále na 15 mesiacov? A odblokujú ich zadarmo, ak na predajni OR náhodou zistia ako sa to robí? A ich systém správne spočíta, kedy uplynula doba "neviazanosti"?

Lenka Ivančíková12.09.2012 - 16:38 Trvalý odkaz

Info zistujem a cakam na odpoved aj dalsich mojich otazok.

BSN12.09.2012 - 17:56 Trvalý odkaz

takže aj ked mám kartu ešte s pred konca prázdnin tak si aj tak musím dobíjať? aby mi ostal benefit svojím trom alebo je to len pre simkarty kupene po prazdninach?

Manobb12.09.2012 - 18:10 Trvalý odkaz

re: BSN
Ale však to je jednoduché. Zavoláš kamošovi a ak Ti príde SMS-ka o znížení kreditu, bude to znamenať, že Ťa "oviali".

Myslím si však, že garancia volaní na 3 roky by nemala byť zrušená skôr ako 3 roky od aktivácie. Platí samozrejme len pre tých, ktorí stihli prvú aktiváciu pred zavedením tejto zmeny.

funboy12.09.2012 - 18:37 Trvalý odkaz

jaaaj, to spôsobil ten galaksi asi - stále iba propagoval ten benefit za 1,75€ mesačne, až to musel FF nejako "upraviť" :-)

Celá diskusia 7 príspevkov