Android a iOS TIP: Bločková lotéria dostane mobilnú aplikáciu

Tipos dnes predstavil dvojicu aplikácií pre Android a iOS, pomocou ktorých bude možné odosielať kódy z pokladničných blokov do Národnej bločkovej lotérie. Od dňa jej spustenia (16. septembra) pôjde hrať aj cez web a SMS-ky.

Národná bločková lotéria štartuje 16. septembra. Od tohto dátumu bude možné hrať o peňažné výhry až do výšky 10 000 € alebo vecné ceny. Podmienkou je však registrácia pokladničného bloku s hodnotou vyššou než 1 euro. Tie možno zbierať už od začiatku tohto mesiaca. Registrácia bude možná na webe Národnej bločkovej lotérie, prostredníctvom SMS správy, alebo aplikácií pre Android a iOS.

Pri registrácii je potrebné zadať e-mailovú adresu a heslo, ktoré tvorí minimálne 8 znakov. Tú však záujemca o hru robí iba raz, neskôr postačí iba prihlásenie a údaje z konkrétneho pokladničného bloku, ktorý do lotérie vkladá. Do webového rozhrania alebo aplikácie bude nutné opísať 16-miestny DKP kód, jedinečný pre každú registračnú pokladnicu.

Aplikácie budú v App Store a Google Play dostupné najneskôr 16. septembra ráno, kedy štátny Tipos celú lotériu spúšťa. Web lotérie sa v mobilnom prehliadači prispôsobí každému rozlíšeniu displeja, hrať z mobilu teda budú môcť aj majitelia iných operačných systémov.

Využívanie webu a registrácia prostrednícvom mobilných aplikácií bude zadarmo. Spoplatnená bude iba spätná SMS správa s 16-miestnym kódom na čislo 7777 (12 centov) a registrácia v zberných miestach Tiposu (20 centov), pokiaľ využijete alternatívne metódy nevyžadujúce pripojenie k internetu.

Link na stiahnutie:

Google Play

App Store

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Richard Hombauer 12.09.2013 - 00:14

Keď už je táto kravina vonku, očakávam od štátu podporu všetkých OS v predaji. Teda aj Windows Phone. Alebo používatelia Lumií a ďalších windowsfónov nie sú plnohodnotnými občanmi?

Marek12.09.2013 - 01:18 Trvalý odkaz

Nie, nie sú, uhádol si. :D

Celá diskusia 2 príspevky