Android a iPhone TIP: InstaWeather - fotografie s počasím

Chcete svojim priateľom povedať aké je vaše aktuálne počasie? Nemusíte vypisovať dlhé statusy, stačí zhotoviť fotogragrafiu, prekryť ju potrebnými údajmi o počasí a zdieľať na sociálnych sieťach.

InstaWeather ponúka možnosť pridať k zhotovenej snímke informácie o počasí v lokalite, kde sa momentálne nachádzate. Môžete tak svojim blízkym spolu s fotografiou miesta ukázať, aké perfektné počasie máte napríklad na dovolenke.

InstaWeather

Postup je jednoduchý: zhotovíte fotografiu alebo vyberiete z galérie v mobile, pridáte vybraný skin a odošlete na sociálnu sieť, e-mailom alebo do obľúbenej aplikácie Instagram. Môžete si nastaviť aj prepojenie s aplikáciou Foursquare.

Na fotografii môžete mať dátum, miesto, východ / západ slnka, tlak vzduchu, silu vetra či niekoľkodňovú predpoveď pre danú lokalitu. V platenej verzii máte k dispozícii viac možností vzhľadu a neotravujú vás reklamy.

Link na stiahnutie:

Android

iOS

Aplikácia InstaWeather je dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android 2.2 a vyšším a iOS od verzie 5.0. Platená verzia stojí v Google Play 0,95 €, v App Store 0,89 €. Zásadné rozdiely medzi Android a iOS aplikáciou nie sú. Na iPade však bolo pri zobrazení na celú obrazovku vidno nepekný raster.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu