Android a iOS TIP: Škoda Service - prvá pomoc na cestách

Pre vodičov áut značky Škoda pripravila spoločnosť Škoda Auto aplikáciu, ktorá im v prípade núdze pomôže nájsť cestu k najbližšiemu servisnému partnerovi, vyhľadá manuál k vozidlu a poskytne užitočné informácie pre prípad nehody.

Škoda Auto

Aplikácia Škoda Service umožňuje v rámci sekcie Môj dealer získať zoznam najbližších autorizovaných servisných partnerov Škoda a nechať sa s využitím online navigácie do servisu navigovať .

Na mape sú vyobrazení najbližší servisní partneri a po kliknutí na ich značku získate informácie o otváracích hodinách, adrese či kontaktoch.

Podobným spôsobom funguje aj sekcia Asistencia, kde okrem zobrazenia najbližšieho servisného partnera nájdete možnosť rýchleho uskutočnenia hovoru na domáce a zahraničné číslo asistenčných služieb či praktický manuál, čo robiť v prípade nehody.

Poslednou sekciou je Moje auto, kde si v prehľadnom zozname podľa modelu auta nájdete návod na obsluhu vozidla.

Link na stiahnutie:

Android

iOS

Aplikáciu Škoda Service je možné bezplatne stiahnuť do zariadení s operačným systémom Android 2.2 a vyšším a iOS od verzie 5.1.

Aj keď je aplikácia primárne určená pre používateľov vozidiel značky Škoda, užitočné informácie si tu nájdu aj vodiči ostatných značiek.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu