Samsung Galaxy Camera na Slovensku

Na Slovensku sa začala predávať novinka, ktorá v sebe kombinuje digitálny fotoaparát a prednosti operačného systému Android.

Samsung Galaxy Camera je fotoaparát s možnosťami smartfónu, resp. tabletu s OS Android. Telefonovať nedokáže. Kombinácia špičkovej technológie fotoaparátov Samsung, platformy Android 4.1 Jelly Bean s možnosťami 3G a Wi-Fi pripojenia vytvára úplne nový typ zariadenia, ktorý poteší fanúšikov fotografovania a sociálnych sietí, pohybujúcich sa často v teréne.

Galaxy Camera sa môže pochváliť 21-násobným optickým zoomom, základnou ohniskovou vzdialenosťou len 23 mm, účinnou optickou stabilizáciou, snímačom BSI CMOS s rozlíšením 16 megapixelov a xenónovým bleskom. Fotografie s ním urobíte, upravíte a zdieľate bez toho, aby ste potrebovali ďalšie zariadenie, napríklad počítač.

Android 4.1 a bezdrôtové pripojenie ponúka možnosť sťahovať aplikácie na úpravu snímok z Google Play, zdieľať ich na sociálnych sieťach , ako aj množstvo ďalších funkcií.

Zariadenie sa pýši štvorjadrovým 1,4 GHz procesorom, 4,8'' HD Super Clear displejom, 1 GB RAM, 8 GB ROM a nechýba ani GPS, slot na microSD kartu či microUSB a HDMI konektor.

Základné info: Samsung Galaxy Camera (31. 8. 2012)

Všetky fotky nájdete v našej Galérii!

Orientačná cena: 458 € (www.epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Ťažké a objemnejšie zariadenie, než na aké sme u kompaktných fotoaparátov zvyknutí, sme v redakcii otestovali a dojmy kolegu Richarda nájdete aj v našom krátkom videu zo série Na jeden záber. Na tradičnú recenziu sa môžete tešiť už čoskoro.

Samsung Galaxy Camera bude, podľa informácií slovenského zastúpenia Samsungu, v ponuke v dvoch farebných prevedeniach so SIM kartou aj u mobilných operátorov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu