Android a iOS TIP: svet filmov online

Fanúškovia filmu pravdepodobne poznajú časopis Svět filmu. Novinky, recenzie, rebríčky, pikošky a zaujímavosti zo sveta strieborného plátna tu nájdu na jednom mieste. Dlhé chvíle vám môže spríjemniť aj jeho online verzia, dostupná pre smartfóny a tablety.

Česká aplikácia Svět filmu je miesto, kde nájdete najnovšie vydanie i archívne čísla. Po nainštalovaní aplikácie získate možnosť stiahnuť si všetky staršie čísla zadarmo, nové za poplatok 27,30 Kč.

K dispozícii máte náhľad čísla ktoré vám ukáže, čo na vás v jednotlivých vydaniach čaká. Magazíny sa dajú zoradiť podľa dátumu vydania alebo názvu kalendárneho mesiaca. Takisto sa dá meniť zobrazenie čísel - do mriežky, kde vyzerajú ako na poličke v knižnici alebo v zozname radenom pod sebou.

Text sa samozrejme dá priblížiť alebo oddialiť jednoduchým poklopaním prsta po displeji. Aplikácia Svět filmu vám prináša množstvo dobrého čítania nielen na dlhé zimné večery.

Filmový mesačník nielen pre filmových gurmánov je dostupný pre zariadenia s operačným systémom Android od verzie 2.2 a vyššej. Pre iOS 4.3 a viac nenájdete v App Store rovnomennú aplikáciu, ale prístup k mesačníku získate po nainštalovaní aplikácie Floowie.

Link na stiahnutie:

Android - Svět filmu

App Store - Floowie

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Celá diskusia 1 príspevok