Android a iPhone TIP: prestaňte fajčiť s Exsmokers iCoach

Už roky sa bezvýsledne snažíte prestať s fajčením a pevná vôľa nie je vašou silnou stránkou? Skúste zlozvyk odstrániť po novom. S osobným virtuálnym trénerom.

Aplikácia Exsmokers iCoach je jedným zo základných pilierov kampane "Ex-smokers are Unstoppable", zameranej na podporu skoncovania s fajčením. Pomáha ľuďom prestať fajčiť podľa toho, ako im to vyhovuje.

Softvér pracuje na základe analýzy fajčiarskych zlozvykov používateľa a poskytuje mu každodenné odporúčania, testy a tipy. Nájdete tu aj knižnicu s užitočnými článkami. Pri prvom spustení je potrebné vykonať registráciu alebo sa prihlásiť cez účet vytvorený na webovej stránke www.stopsmokingcoach.eu. Doteraz sa do iCoach registrovalo viac než 250-tisíc Európanov.

Všetci tí, ktorí sa snažia prestať fajčiť, môžu využívať množstvo interaktívnych nástrojov, ako napríklad prehľad každodenných pokrokov či minitesty. Na konci každého mesiaca iCoach zostavuje správu, ktorá používateľovi poskytuje spätnú väzbu, úspechy, ktoré dosiahol a rovnako aj ďalšiu pomoc a podporu, aby sa zbavil zlozvyku fajčenia a už sa k nemu nevrátil.

Alikácia je bezplatne dostupná pre zariadenia s operačným systémom od verzie Android 2.3 a iOS 5.1 a novší.

Link na stiahnutie:

play.google.com

itunes.apple.com

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu