Nokia Lumia 820: tri druhy vymeniteľných krytov

Už pri prezentácii horúcej novinky Nokie Lumia 820 sme sa dozvedeli, že bude mať farebné vymeniteľné kryty. Nezmenia len vzhľad telefónu, ale každý druh bude plniť inú funkciu.

Základné info: Nokia Lumia 820 (5. 9. 2012)

Žiarivo-farebné kryty sú viac než len plastový výlisky. Niektoré umožnia bezdrôtové nabíjanie (kúpite ich v piatich matných farbách), druhé sú z odolného materiálu a ochránia váš smartfón pred poškodením. Dostupné budú v troch matných farbách: žltej, zelenej a oranžovej.

Lumia 820 kryt

Tretí druh, s lesklým povrchom, plní estetickú funkciu a na výber bude červená, azúrová, fialová a biela. V matnej verzii nájdeme sivú a čiernu.

Vymeniť kryt na telefóne bude nenáročné a rýchle. Môžete si tak telefón prispôsobiť vašim momentálnym potrebám. Cez deň ho "obliecť" do módnych farieb, doma použiť kryt s funkciou bezdrôtového nabíjania a do prírody vyraziť s pogumovaným odolným krytom. Pre istotu.

V štandardnom balení Lumie 820 bude lesklý kryt vyrobený z PC / ABS materiálu. Ostatné druhy budú po uvedení novinky na trh k dispozícii ako doplnkové príslušenstvo. Cenu zatiaľ, bohužiaľ, nepoznáme. Pokiaľ nebude prehnane vysoká, Lumia 820 sa aj pre tieto možnosti, ktoré výmenné kryty ponúkajú, môže stať obľúbeným smartfónom.

Diskusia k článku:

Lubos M 19.09.2012 - 12:53

Ako počítal som stým, že kolísku na bezdrôtové dobíjanie v základnom balení nenájdem, ale že bude potrebné pre túto funkciu ešte dokúpiť aj špeciálny kryt, tak to som nečakal. Inak neviem či smartfón týchto rozmerov a ceny asi nie pod 400Eur je zrovna určený pre skupinu ludí, ktorý by sa chceli hrajkať s rôznymi krytmi.

buffer19.09.2012 - 18:09 Trvalý odkaz

To ze nebude v 820 bezdrotove nabijanie v baleni bolo zrejme hned po predstaveni, ked to hned aj povedali.
A ze naco je taka vymena pri tak drahom smartfone? Vsimol si si niekedy, co su schopny spravit so svojim telefonom niektory majitelia iPhonu? Uz som videl aj vymene zadne sklo na 4S za mahagon..

rtg20.09.2012 - 00:47 Trvalý odkaz

dizajn predava a myslim si ze na to vsadili vyrobcovia s WP8 a aj takouto cestou ho chcu presadit, mne sa pacia setky tieto novinky s WP8 ci od Nokie, Samsungu a aj HTC... dufam, ze aj Sony sa prida, WP8 vyzera dokonale jednoducho, takmer ako dumb a to mnoho ludi oceni...

Celá diskusia 5 príspevkov