Android TIP: Shopcity.sk - zľavy v mobile

Podľahli ste ošiaľu zľavových portálov? Chcete mať prehľad o nových zľavách vo vašom okolí? Tak práve vám je určená aplikácia Shopcity.sk

Shopcity.sk ponúka každý deň nové vychytávky vo vybranom meste. Na výber máte z piatich kategórií, kde nájdete wellness pobyty, poznávacie zájazdy, dovolenky, skrášľovacie procedúry, adrenalínové či kulinárske zážitky. Všetky "čerstvé" ponuky máte so svojím smartfónom vždy po ruke.

Nechýbajú notifikácie, ktoré vás upozornia na zaujímavé ponuky v okolí, jednoduchá navigácia a filtrovanie zľav či hľadanie produktu, o ktorý máte záujem. Po kliknutí na tlačidlo kúpiť vás aplikácia presmeruje na webovú stránku portálu, kde máte možnosť dokončiť svoj nákup zadaním údajov o vašej platobnej karte.

Čoskoro má pribudnúť funkčná sekcia s názvom Môj účet, ktorá bude slúžiť na jednoduchšie nakupovanie priamo cez aplikáciu. Pri každej ponuke nájdete nielen popis s podmienkami uplatnenia zľavy a kontakt, ale môžete si priamo na mape pozrieť, kde sa vami vybrané miesto nachádza.

Aplikácia Shopcity.sk je bezplatne dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android od verzie 1.6 a viac.

Link na stiahnutie: play.google.com

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

ferineveri 21.09.2012 - 10:43

už so si stihol aj objednať niečo :)

Celá diskusia 1 príspevok