HTC Elation: nová vlajková loď s WP 8?

Server Ubuntu Life priniesol kompletné špecifikácie chystanej vlajkovej lode s OS Windows Phone 8, ktoré sa na chvíľu, zrejme nedopatrením, objavili na stránke HTC.

Na stredu 19. septembra 2012 je naplánovaná konferencia HTC, kde sa očakáva predstavenie nových windows smartfónov . No už teraz unikli detaily údajnej vlajkovej lode. O pripravovaných troch modeloch sme vás pred časom informovali aj na našej stránke.

Prečítajte si: HTC Zenith, Accord a Rio: budúce novinky s WP 8? (22. 6. 2012)

HTC Elation známy pod pracovným názvom Zenith, má takmer rovnaký dizajn ako model s OS Android HTC One X. Líšia sa nielen operačným systémom, ale na zadnej strane má novinka o jednu prisvetľovaciu diódu viac a microUSB konektor je v bočnej strane umiestnený o niečo nižšie.

Novinka má mať štvorjadrový 1,4 GHz procesor, OS Windows Phone 8, 1 GB RAM, 32 GB vnútornej pamäte, pravdepodobne bez podpory microSD kariet, a veľký 4,7-palcový HD displej. Nemá chýbať plná dátová výbava, ktorá zahŕňa technológie HSPA, Wi-Fi, GPS, DLNA, Bluetooth 4.0, Beats Audio a vo vybraných krajinách aj NFC. Cez redukciu microUSB s podporou MHL bude možné pripojiť zariadenie k externému monitoru alebo televízoru cez microHDMI konektor.

HTC Elationscreen: ubuntulife.net

Fotoaparát by mal mať podľa zverejnených špecifikácií 8-megapixelový snímač, duálny LED blesk, automatické zaostrovanie a možnosť zhotovovať videá vo Full HD rozlíšení. Predná 1,3-megapixelová kamera ponúkne nahrávanie HD videí. Batéria poteší 2 000 mAh kapacitou.

Či tieto uniknuté údaje zodpovedajú realite sa dozvieme už čoskoro.

Zdroj: ubuntulife.net

Diskusia k článku:

tomas1 17.09.2012 - 22:18

No uvidim ako bude vyladeny WP8, ak by sa dostal na uroven Androidu tak je o com rozmyslat. Myslim si ze WP8 este poraiden zamiesa karty. Drzim palce.

Me_Gusta18.09.2012 - 09:54 Trvalý odkaz

Ach...HTC po čase nesklamalo! O moc krajší ako Ativ S a hlavne lepší. Teším sa na tento telefón a aj na jeho cenu. Vraj ma HTC zlacnovať, tak uvidíme ;)

Celá diskusia 2 príspevky