Android TIP: maturita v mobile

Slovenská aplikácia pre operačný systém Android s jednoduchým názvom Maturita, môže budúcoročným maturantom uľahčiť prípravu na dôležitú skúšku.

Nový školský rok len nedávno začal, ale pre niektorých študentov bude náročnejší než tie predchádzajúce. Aplikácia Maturita pomôže maturantom v príprave. Obsahuje 21 okruhov, 589 tém, 30 najčastejších otázok z maturitných predmetov a viac než 150 000 slov.

Nájdete tu predmety: anglický jazyk, biológia, chémia, dejepis, ekonómia, evanjelické a. v. náboženstvo, filozofia, fyzika, geografia, informatika, manažment, matematika, nemecký jazyk, náuka o spoločnosti, pedagogika, právo, psychológia, slovenský jazyk a literatúra, španielsky jazyk, umenie a kultúra.

Aplikáciu si môžete personalizovať zvolením farby textu a pozadia (iba do verzie 2.3.6), samozrejmosťou je možnosť zväčšiť text. Obsah softvéru vám môže byť nápomocný pri učení, určite by ste ho však nemali brať ako jediný zdroj informácií.

Maturita je určená pre zariadenia s operačným systémom Android 1.6 a vyšším. Bezplatne si ju stiahnete cez mobil alebo webové rozhranie obchodu s aplikáciami Google Play.

Link na stiahnutie: play.google.com

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu