Samsung Galaxy S III v nových farbách

Špičkový smartfón Samsung Galaxy S III bude dostupný v ďalších štyroch farbách. Spoločnosť o tom informovala na svojej internetovej stránke. Ako inak, opäť sa inšpirovala prírodou.

Nové farby dostali názvy Amber Brown, Garnet Red, Sapphire Black a Titanium Grey. Po keramickej bielej a kamienkovo modrej tak budú mať zákazníci na výber celkovo zo šiestich farieb. Dostupnosť sa môže v jednotlivých krajinách líšiť.

Recenzia: Samsung Galaxy S III (22. 5. 2012)

Samsung Galaxy S III má nielen výbornú hardvérovú výbavu, ale ponúka aj inovatívne funkcie, ktoré uľahčia používanie telefónu. Medzi hlavné špecifikácie patrí štvorjadrový procesor s taktom 1,4 GHz, 1 GB pamäte RAM a operačný systém Android Ice Cream Sandwich. Vnútorná 16 GB pamäť sa dá rozšíriť pamäťovými kartami do kapacity až 64 GB.

Veľký 4,8-palcový displej s technológiou Super AMOLED disponuje rozlíšením 720 x 1 280 bodov. Na fotografovanie a nahrávanie videa vo Full HD rozlíšení má používateľ k dispozícii 8-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na videohovory poslúži predná 2-megapixelová kamera.

Samsung Galaxy S III podporuje rýchlu dátovú sieť HSPA s prenosovou rýchlosťou až 21 Mbps, Wi-Fi, GPS, GLONASS, NFC, FM rádio (funguje iba s pripojenými slúchadlami), Bluetooth 4.0 a 3,5 mm jack. Poteší aj funkcia USB On-the-Go.

Zdroj: global.samsungtomorrow.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu