O2: 3G sieť v ďalších lokalitách

Aj tento týždeň informoval modrý operátor o nových lokalitách pokrytých vlastnou 3G sieťou. V poslednej dobe pribudlo šesť miest.

V tomto týždni pribudli Ružomberok, Krompachy, Spišské Vlachy, Gelnica, Giraltovce a Svidník.

Obyvatelia nových lokalít si môžu skúsiť prácu v sieti O2 s balíčkom Internet do mobilu na jeden mesiac zadarmo.

Podľa skorších vyjadrení plánuje O2 pokryť do septembra tohto roka až 160 slovenských obcí a miest. Modrý operátor tak bude pokrývať 3G sieťou 50 % populácie Slovenska v mestách nad 5-tisíc obyvateľov a v priľahlých lokalitách.

O2 spustilo nedávno aj LTE sieť, aj keď zatiaľ iba v troch lokalitách. Podľa výsledkov testovania v komerčnej prevádzke sa operátor rozhodne, či sa v budúcnosti zameria viac na 3G alebo LTE sieť.

Prečítajte si: O2: LTE sieť spustená (3. 8. 2012)

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

huje® 17.08.2012 - 17:22

Chválim a Palec dávam (tradične) smerom nahor :-)

Peter Sauer17.08.2012 - 19:55 Trvalý odkaz

Hujer, prosím už s tým palec hore, prestaň. Si trápny. Po mnohých rokoch sa konečne rozhýbali vo výstavbe siete a Ty ich oslavuješ ako hrdinov.

huje®17.08.2012 - 20:13 Trvalý odkaz

Dynno, jediný, kto je v tejto diskusii trápny si ty - primárne neriešiš informáciu zo správy ale zameriavaš sa úplne zbytočne na osoby v diskusiách.

Áno, mám radosť z toho, že sa tu niečo deje. O mnohých rokoch by sa dalo hovoriť práve v súvislosti s Telekomom a jeho tempom budovania 3G siete - v porovnaní s Orange-om.

Kľud milý Dynno, ide víkend, nestresuj sa :-)

Peter Sauer17.08.2012 - 20:25 Trvalý odkaz

Je vidieť, že im lezieš do zadku, pozorujem Ťa už veľmi dlho. Mal som už od začiatku O2 jednotku, no sklamali ma vždy a je to stále zlé Teraz sa sice trocha snažia, ale veľa zameškali, tak už buď trocha, aspoň trocha objektívny. Aj Tebe prajem krásny víkend.

Celá diskusia 18 príspevkov