Android a iPhone TIP: Bažant Pohoda 2012 - oficiálna aplikácia od Orangeu

I tento rok je pre priaznivcov a návštevníkov letného festivalu hudby Bažant Pohoda 2012 dostupná oficiálna aplikácia pre mobilné zariadenia. Zmena nastala pri výbere partnera festivalu. Po štyroch rokoch nastala na pozícii hlavného partnera festivalu zmena. O2 vystriedal operátor Orange.

Oficiálna interaktívna aplikácia od Orangeu prináša aktuálny a kompletný program festivalu, ktorý sa koná 5. - 7. júla 2012 na letisku v Trenčíne. Môžete si prezerať informácie o jednotlivých interpretoch, vytvoriť si vlastný program festivalu a nastaviť si upozornenia tak, aby ste nič dôležité nepremeškali.

V aplikácii nájdete interaktívnu mapu festivalového areálu, v ktorej sa môžete lokalizovať a jednoducho tak zistíte, čo sa nachádza vo vašom okolí.

Ak sa prihlásite v aplikácii cez facebookový profil, môžete sa s vašimi vybraným priateľmi na festivale dokonca navzájom lokalizovať a na mape festivalu uvidíte, kde sa práve teraz nachádzajú.

Hlavné funkcie aplikácie:

- interaktívna mapa

- aktuálny program

- vytvorenie si vlastného programu

- informácie o interpretoch

- informácie a festivalové novinky

- nastavenie pripomienok k vystúpeniam

- predpoveď počasia priamo pre areál festivalu

- lLokalizácia priateľov na mape

Aplikácia je dostupná pre telefóny s operačným systémom iOS a Android 2.1 a vyšší cez App Store a Google Play Store.

Link na stiahnutie:

play.google.com

itunes.apple.com

Tí, čo nevlastnia smartfón si budú môcť, tak ako vlani, prostredníctvom SMS objednať festivalový SMS servis, ktorý poskytne kompletné informácie o dianí na festivale i programovú pripomienku, s ktorou nezmeškajú koncert vybranej kapely. Presné informácie ako zaregistrovať svoj telefón do SMS servisu doplníme po získaní potrebných údajov.

Kompletné informácie o letnom festivale Bažant Pohoda 2012 nájdete na stránke www.pohodafestival.sk.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

galaxi 22.06.2012 - 21:38

Pekné počasie a veľa zábavy.

Celá diskusia 1 príspevok