Samsung Galaxy S III na Slovensku

Už aj v slovenských obchodoch si od pondelka 4. júna môžu fanúšikovia hign-end zariadení kúpiť horúcu novinku so špičkovou výbavou a inovatívnymi funkciami.

Samsung Galaxy S III je nová vlajková loď výrobcu na rok 2012 a nástupca stále populárneho modelu Galaxy S II.

Má nielen výbornú hardvérovú výbavu, ale ponúkne aj funkcie, ktoré ocenia mnohí používatelia. Medzi hlavné špecifikácie patrí štvorjadrový procesor s taktom 1,4 GHz, 1 GB pamäte RAM a operačný systém Android v najnovšej verzii Ice Cram Sandwich. Vnútorná 16 GB pamäť sa dá rozšíriť pamäťovými kartami do kapacity až 64 GB.

Veľký 4,8-palcový displej s technológiou Super AMOLED má HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov. V prednej stene sa konečne nachádza aj informačná LED dióda a 2-megapixelová kamera s nahrávaním HD videa. Na fotografovanie a nahrávanie videí vo Full HD rozlíšení je určený 8-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom. Fotoaparát disponuje funkciou Best photo - výber najlepšej snímky zo sériového snímania.

Samsung Galaxy S III podporuje rýchlu dátovú sieť HSPA s prenosovou rýchlosťou až 21 Mbps, Wi-Fi, GPS, GLONASS, NFC, FM rádio (funguje iba s pripojenými slúchadlami), Bluetooth 4.0 a 3,5 mm jack. Poteší aj funkcia USB On-the-Go.

Recenzia: Samsung Galaxy S III (22. 5. 2012)

Samsung Galaxy S III je zatiaľ dostupný iba v bielej farbe, modrá verzia sa má objaviť s oneskorením pár týždňov. Dôvodom sú technologické problémy pri zosúladení farebného odtiena pri výrobe zadného krytu.

Orientačná cena: 560 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

funboy 11.06.2012 - 01:55

a kedy bude dostupny konecne v normalnej klasickej ciernej farbe?

Ján11.06.2012 - 14:03 Trvalý odkaz

Vie mi niekto prosím poradiť ako nainštalujem Samsung Galaxy Y do PC? Keď vložím kábel, tak mi ukazuje v mobile že som pripojený, ale do PC to neinštaluje. Chcem ho používať aj cez komp. Ďakujem

Celá diskusia 2 príspevky