Huawei MediaPad dostane Android 4.0 a nové farby

Spoločnosť Huawei potešila majiteľov tabletu Huawei MediaPad, ktorý je v ponuke aj u nášho mobilného operátora Orange. Firma dnes oznámila, že v priebehu prvého štvrťroka 2012 uvolní aktualizáciu na Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Na výstave CES 2012 zároveň uviedla, že začne distribuovať aj tablety, ktoré už budú mať predinštalovaný najnovší operačný systém ICS. Navyše na vybraných trhoch pribudnú nové farby. Klasickú čiernu a bielu doplní ružová, béžová a antracitová.

MediaPad je sedempalcový tablet s dvojjadrovým 1,2 GHz procesorom a aktuálnou verziou operačného systému Android 3.2 Honeycomb. Sloty na 3G SIM a pamäťovú microSD kartu sa ukrývajú pod zadným krytom.Výdrž tabletu výrobca udáva šesť hodín nepretržitej práce a osem dní v pohotovostnom režime.

Recenzia: Huawei MediaPad (17. 12. 2011)

Huawei MediaPad

Video: Huawei MediaPad (19. 12. 2012)

Tablet má hrúbku iba 10 mm a príjemnú hmotnosť 396 gramov. Dotykový LCD IPS displej dostal rozlíšenie 1 280 x 800 bodov, na fotografovanie a nahrávanie HD videí poslúži 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním. Prisvetľovacia dióda chýba. Tablet podporuje dátové prenosy HSPA do rýchlosti 14,4 Mbps, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 2.1, HDMI konektor a 3,5 mm jack. Vnútorná 8 GB pamäť sa dá rozšíriť pomocou microSD kariet do veľkosti až 32 GB.

Zdroj: huaweidevice.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu