Amazon omylom ponúkal novú Motorolu Moto Z4. Američan si ju kúpil a ukázal na videu

Doteraz nepredstavený mobil sa na webe objavil omylom, niekoľko kusov však už očividne bolo aj na skladoch. Kuriéri tak jeden doručili priamo zákazníkovi.

To, že výrobcom uniknú fotografie alebo dokonca kompletné technické špecifikácie nových modelov, nie je žiadna výnimka. Stretli sme sa už aj s prípadmi, kedy ešte nepredstavený smartfón na svoj web zaradil niektorý z e-shopov a zamestnancom uniklo, že položku ešte nemajú nastaviť ako verejnú.

Tentokrát sa to stalo americkému Amazonu a Motorole s jej dlho očakávaným kúskom, o ktorom píšeme v článku Predstavenie Motoroly Moto Z4 sa blíži. Opäť dostane modulárne príslušenstvo.

Problém je v tom, že nové kusy Moto Z4 už boli očividne na sklade. Jeden zo zákazníkov si totiž doteraz oficiálne neuvedený mobil z Amazonu objednal a kuriér mu ho jednoducho priniesol až domov.

Produktová stránka je už z e-shopu stiahnutá, jej, možno zatiaľ úplne jediný hrdý majiteľ, sa však so všetkým podstatným podelil na svojom YouTube kanáli.

Potvrdil tak prítomnosť jediného zadného fotoaparátu fungujúceho podobne ako čip v Motorole Vision One, ktorý sme v recenzii poriadne vychválili. Zo 48 Mpix Quad Pixel senzora teda elektronika vyskladá maximálne 12-megapixelové výsledné zábery.

obr: Twitter.com/evleaks

Novinku dostal v konfigurácii so 4 GB RAM a 128 GB vnútorným úložiskom a ukázal tiež modulárne Moto Mods so silnejšou batériou a 360° kamerou. Posťažoval si však, že ich zlícovanie s telom mobilu nie je práve najkvalitnejšie a treba počítať s drobnou medzerou po nasadení.

Web Amazonu ďalej spomínal procesor Qualcomm Snapdragon 675, 6,4-palcový OLED displej s rozlíšením 1080 x 2340 bodov a pomerom strán 19:9 či 3600 mAh batériu nabíjateľnú cez USB-C.

Na svojom druhom videu JETFIRE007 ukázal spustenie benchmarku AnTuTu a do záberu pridal aj staršie Moto Z2 Force a Moto Z Force.

Na článok v jednej z našich diskusií upozornil Wayne, za čo mu, samozrejme, ďakujeme.

Zdroj: droid-life.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu