Predstavenie Motoroly Moto Z4 sa blíži. Opäť dostane modulárne príslušenstvo

O chystanej novinke sme sa dozvedeli prvé podrobnosti. Evan Blass ukázal aj jej pravdepodobnú podobu.

Evan Blass na svojom známom Twitterovom účte @evleaks ukázal pravdepodobnú podobu novej Motoroly Moto Z4.

Počítačový render ukazuje mimoriadne tenkú konštrukciu s výrazne vystupujúcou šošovkou fotoaparátu. Tá je prekvapivo len jedna, hoci predchádzajúca Moto Z3 disponovala až dvojicou 12-megapixelovým snímačov (RGB + čiernobiely) a prakticky celá konkurencia už začína ponúkať širokouhlé fotoaparáty aj v lacnejších modeloch.

obr: Twitter.com/evleaks

Zadný snímač by však nemal byť úplne nezaujímavý, špekuluje sa totiž o špeciálnej technológii Motorola Quad Pixel, ktorá z originálnych 48 Mpix záberov spájaním bodov digitálne vyskladá kvalitnejšie 12-megapixelové snímky. Prítomná by mala byť aj funkcia Night Sight zatiaľ známa skôr z nočných fotografií v smartfónoch Google Pixel. Vpredu, v maličkom výreze 6,2-palcového displeja by mohol byť 25 Mpix fotoaparát. Čítačka odtlačkov by mala byť ukrytá pod obrazovkou, tak ako v prípade Samsungu Galaxy S10 alebo Huaweiu P30.

O pohon sa podľa rôznych článkov bude starať Snapdragon 675 a výpočet výbavy uzavrie 3600 mAh batéria s podporou rýchleho nabíjania Motorola turbopower. Na obrázku vidno USB-C konektor aj klasický 3,5 mm audio konektor.

Ak sa špekulácie potvrdia, pôjde teda skôr o smartfón, ktorý príliš neexperimentuje a bude mieriť skôr na konzervatívnejších zákazníkov.

Jediným výstrelkom by bola podpora Moto Mods, špeciálnych krytov pripínajúcich sa na chrbát prostredníctvom magnetov a pozlátených pinov. Na sériu Moto Z3 bolo možné takto pripevniť malý projektor, silnejšiu externú batériu alebo dokonca fotoaparát Hasselblad s 10-násobným optickým zoomom.

Zdroj: engadget.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 30.05.2019 - 00:04

Toto je whole new level of leaks. Amazon omylom pridal Moto Z4 do ponuky. Bola tam tak dlho, až si ho niekto objednal. A Amazon mu ho doručil. /credit twitter MKBHD/ https://www.droid-life.com/2019/05/27/moto-z4-unboxing-specs-price-amazon/

Celá diskusia 1 príspevok