LG A200

ZÁKLADNÉ INFO o low-ende Mobil vysúvacej konštrukcie s 2 Mpix fotoaparátom, EDGE, podporou microSD kariet, Bluetooth, MP3 prehrávačom a FM rádiom.

Základné parametre:

konštrukcia: vysúvacia,

OS: vlastný

procesor: ???

frekvencie: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz,

rozmery: 100 x 51 x 16 mm,

dĺžka otvoreného prístroja: ??? mm

hmotnosť: 95 gramov (zistená: ???),

displej: TFT, 176 x 220 b., 65 tis.farieb, uhlopriečka 2,2'' (35 x 44 mm)

fotoaparát: 2 Mpix,

pamäť: 64 MB RAM + 128 MB celková + microSD karta (do 32 GB),

správy: SMS, MMS, e-mail,

globálny prenos dát: GPRS, EDGE,

lokálny prenos dát: Bluetooth 2.1, microUSB,

hudba: MP3 prehrávač, FM rádio,

ostatné 1: Java, internetový prehliadač, kalendár, budík,

batéria: ???

výdrž: ???

SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg),

Cena a dostupnosť: v predaji / približne 52 €

Neobsahuje/nepodporuje:

xenónový blesk, LED blesk, záznam videí, aktívny kryt objektívu, UMTS, HSPA, Wi-Fi, HDMI, DLNA, GPS, 3,5 mm jack,

Softvérová verzia testovaného telefónu:

zatiaľ netestovaný

Obsah balenia:

telefón, batéria, nabíjačka, slúchadlá, dokumenty,

Spoločnosť LG vo svojom portfóliu nezabúda ani na fanúšikov vysúvacej konštrukcie a ponúka model LG A200, ktorý bohužiaľ svojou výbavou nikoho neohúri. Môže stačiť nenáročným používateľom, ktorí uprednostňujú príjem a ukončenie hovoru jednoduchým vysunutím alebo zasunutím klávesnice. Vhodný aj pre seniorov, pretože sa nemusia prstom triafať na tlačidlo so zeleným slúchadlom.

LG A200 má displej s uhlopriečkou 2,2'' a rozlíšením 176 x 220 bodov, odolný proti poškriabaniu. Veľké štvorsmerové tlačidlo pod displejom s potvrdzovacím stredom slúži na orientáciu v menu. Výsuvná klávesnica ponúka klasické alfanumerické rozloženie kláves. Na fotografovanie poslúži základný 2-megapixelový fotoarát bez prisvetľovacej diódy a bez možnosti záznamu videí.

Vo výbave nechýba podpora SMS, MMS a e-mailových správ, kalendár či budík. Na internet sa používateľ môže pripojiť cez EDGE. Medzi špecifikáciami nájdeme Bluetooth, FM rádio i MP3 prehrávač. Poteší podpora pamäťových kariet do veľkosti 32 GB. 3,5 mm jack chýba, preto zabudnite na použitie vlastných, kvalitnejších slúchadiel.

Konkurenciou mu môže byť model z vlastných radov LG A310, ktorý za mierne vyššiu cenu ponúka navyše podporu siete 3G i záznam videí. LG A200 kúpite na našom trhu za cenu približne 52 eur.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 07.10.2011 - 10:45

Peter: 52 euro je prestrelena cena za taku rarohu :) do 18€ by to mozno malo uspech - aj ked, stari ludia to kupovat nebudu - tazko ovladatelne a male fonty, a decka na ZS uz cakaju od MT omnoho viac!

anonymous07.10.2011 - 14:03 Trvalý odkaz

giermo18: Nechapem vyrobcov, preco nevyrobia aj highend vysuvnej konstrukcie len tie dotykovky dookola. Ja by som si radsej kupil vykonny slajder ako dotykovku. Len flex kable sa na vysuvnych dodrbavaju a to znamena dalsie peniazky firmy do servisu mobilov pocas zarucnej doby.

anonymous07.10.2011 - 14:07 Trvalý odkaz

Hexe: Naco toto vobec robia ? :-O dalsi odpad.

anonymous07.10.2011 - 14:10 Trvalý odkaz

black3r: preto nerobia vykonne slajdre.. lebo do vykonnych slajdrov treba dat nejaky operacny system, ktory dokaze pracovat s klasickou klavesnicou a ma tonu funkcii.. a postupne aj dodavat tam nove funkcie.. lebo uzivateila su narocni.. (minimalne z marketingovej stranky.. ved nekupim mobil co nedokaze polku veci, ktore dokaze iny telefon v tej cene.. co ma po tom ked tie funkcie nevyuzijem) android ponuka vsetky funkcie tak robia telefony s androidom :) nechce sa im vyrabat a udrziavat vlastny operacny system pre zopar telefonov.. (obzvlast firmam LG a samsung, ktori ziadny vlastny high-end operacny system nemali.., a teraz si ryzuju na uspechu androidu)

anonymous07.10.2011 - 14:28 Trvalý odkaz

Arny: presne takyto fon ma napadne, ked pocujem znacku LG, Samsung, vzdy tomu tak bolo, teraz sa akurat na nieco hraju, keby ich nezachranoval android, tak by stale chrlili len taketo grcne sracciccky :)

Celá diskusia 18 príspevkov