Techbox 9-10/2011

reklama Predstavenie ďalšieho čísla kvalitného časopisu nielen o mobilnej komunikácii.

A je tu! Nový časopis TECHBOX 9-10/2011 s modelkou na titulke, ktorú ste vyberali počas celého leta, sa dostal do vašich stánkov. Množstvo strán pútavého čítania zo sveta elektroniky dopĺňajú atraktívne reportáže, ale i súťaž o multimediálny smartfón Nokia X7.

fotka

V lete mnohí z vás určite oddychovali, no redakcia makala na plné obrátky, aby bol nový časopis TECHBOX 9-10/2011 ešte zaujímavejší, ešte pútavejší a ešte viac sexi. Veríme, že sa to podarilo. Veď spoločnosť ASUS aj vďaka vám našla na Slovensku sexi dievča na titulku nového čísla časopisu TECHBOX v súťaži Ukáž sa!. V časopise však nenájdete len pekné fotografie víťazky Silvie, ale ukážeme vám aj to, ako sa taká titulka časopisu profesionálne fotí. Určite však neprehliadnite veľkú reportáž z najväčšej výstavy elektroniky na svete – IFA 2011 v Berlíne. Boli sme tam, a to čo vám ukážeme, sme reálne držali v rukách a vyskúšali.

fotka

Hrabali sme sa aj v histórii, veď počítače majú už 30 rokov a preto vám ukážeme, ako sa dostali až do súčasnej podoby. No nezabúdame ani na budúcnosť, ktorá môže patriť i automobilom na elektrinu, a to možno aj bez batérií! Škola volá a tak poradíme všetkým nerozhodným či neznalým zorientovať sa v spleti marketingových žvástov výrobcov a predajcov. Keď už o reklame, myslíte, že sa oplatí investovať do Full HD web kamery? Ak sťahujete neznámy obsah do mobilu, dávajte si pozor, vírusy sú jednoducho všade! Všade je aj Google, no pozrieme sa na to, či jeho nový projekt sociálnej siete má šancu zaujať. Otázna je tiež budúcnosť Nokie, kam smeruje?

fotka

Z klasických tém na vás čakajú top novinky, prehľad najzaujímavejších aplikácií pre smartfóny, či najpodrobnejší katalóg mobilov na našom trhu. Našimi rukami a podrobnými testami prešli také chuťovky ako Asus notebook Nsérie s Bang & Olufsen zvukom, „zakázaný“ tablet Samsung Galaxy Tab 10.1, najnovší foťáčik PEN E-P3 či Panasonic Lumix GF3, ale i 6 smartfónov od svetových výrobcov. K tomu sa nekompromisný redaktor pozrel aj na zúbok prvým 3D telefónom. Vyskúšali sme aj najnovší Ford Focus či Mercedes-Benz triedy C.

fotka

Ak si chcete z chuti prečítať nový časopis TECHBOX 9-10/2011, nebojte sa vypýtať si ho vo vašom stánku. Keďže je nový, môže sa stať, že predajca bude krútiť hlavou...No nenechajte sa odbiť. „Nemáme“ nemusí znamenať, že ho skutočne nemajú...:)

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 22.09.2011 - 12:00

števo: už som si ho prečital ..dobra praca :)

anonymous22.09.2011 - 12:45 Trvalý odkaz

tibor_sk: chces mi povedaz ze si precital skoro 100 stran za den-dva?

anonymous22.09.2011 - 14:53 Trvalý odkaz

Josa: ocakaval som kedy sa techbox osamostatni. no necakal som ze bcmobil uz nebude. skoda. ale techbox ma asi laka viac ku kupe ako bc-cko. prajem vela stastia. inak roman je aj nadalej sefredaktor, alebo so zmenou prisla aj zmena na tejto pozicii?

anonymous22.09.2011 - 16:13 Trvalý odkaz

Draho: Roman je aj nadalej sefredaktorom :)

anonymous22.09.2011 - 16:24 Trvalý odkaz

tomas: akurat co tu chyba operatori pod lupou v techboxe sa to uz nenachadza skoda

Celá diskusia 11 príspevkov