OnePlus 6 dosiahol rekord v predajoch

Každý výrobca sa rád pochváli, keď sa jeho novinka dobre predáva. Predaj OnePlus 6 odštartoval len nedávno a za prvých 22 dní bolo dodaných viac než milión kusov.

Každý model čínskej firmy OnePlus je fanúšikmi netrpezlivo očakávaný a vždy vzbudzuje veľký záujem nielen u odbornej verejnosti. Inak tomu nebolo ani pri poslednej novinke OnePlus 6.

Predaj odštartoval 22. mája a jeden kúsok sme už v redakcii stihli otestovať. Jeho silnú stránku vystihuje názov našej recenzie OnePlus 6 - výkon má prednosť. Nezaostávajú ani fotoaparáty a koho zaujíma kvalita snímok a videí, určite by nemal vynechať článok Takto fotí OnePlus 6: kráľ makro záberov.

Novinka bola fanúšikmi značky dobre prijatá, o čom svedčia výborné čísla predaja. Za prvých 22 dní bolo dodaných viac než milión kusov, pričom podobné číslo sa predchodcom OnePlus 5 a 5T podarilo dosiahnuť až po troch mesiacoch.

Predaje síce nedosahujú úroveň veľkých výrobcov ako je Samsung či Apple, no OnePlus je silným konkurentom napríklad pre top modely Xiaomi a Huawei. Samsung sa v apríli pochválil, že smartfónov série Galaxy S9 sa predalo za prvý mesiac osem miliónov, Apple dodal na trh 16 miliónov iPhonov X za tri mesiace.

Zdroj: cnet.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu