Kolem stolu: unikátny videoklip natočený Samsungom Galaxy S9+

Paulie Garand vydal k novému singlu Kolem stolu videoklip, pri ktorom mu sekundoval slovenský raper Separ a duo Nerieš. Celý bol nasnímaný mobilom.

Kvalitné fotoaparáty v dnešných smartfónoch dobre poslúžia nielen na zachytávanie momentiek do rodinných albumov, ale aj na profesionálnu prácu. Začiatkom tohto roka uzrel svetlo sveta psychologický triler Unsane, ktorý známy režisér Steven Soderbergh natočil v 4K na iPhone.

Dnes si môžeme pozrieť profesionálny hudobný klip natočený na Samsung Galaxy S9+.

Za unikátnym videoklipom k singlu Kolem stolu stojí Rapper Paulie Garand a účinkujú v ňom aj raperi Separ a Nerieš. Natáčanie prebiehalo v apríli 2018 v garážach OC Kotva, na bejzbalovom ihrisku v Prahe a na vrakovisku v blízkosti Bratislavy.

Väčšina záberov sa natáčala počas tmy a v klipe sa objavil aj efekt super spomaleného videa. Novinku snímania rýchlosťou 960 fps priniesli práve nové top modely radu Galaxy S9. Duálny fotoaparát sa pýši meniteľnou clonou f/1.5 a f/2.4, pričom svetelnosť f/1.5 je určená najmä pre nočné zábery. Obidva 12 Mpix snímače sú opticky stabilizované.

Paulie Garand & Kenny Rough - Kolem stolu (feat. Separ, Nerieš)

Na YouTube kanáli Samsung Česko a Slovensko si môžete pozrieť nielen klip, ale aj video z natáčania.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

12.04.2018 - 12:39

hm, na "profesionálnu" prácu zatiaľ podľa mňa nie

Ondrej12.04.2018 - 15:53 Trvalý odkaz

je tam toľko efektov a tak šikovne zamaskovaná nedokonalosť.

Celá diskusia 2 príspevky