Nové portfólio smartfónov Alcatelu s displejom 18:9 príde 24. februára

Alcatel na svojom Twitter účte láka na trio noviniek, ktoré predstaví na februárovom MWC v Barcelone. Tešiť sa môžeme na populárne displeje s pomerom strán 18:9, rozpoznávanie tváre a dostupnú cenovku.

Už na tohtoročnej výstave CES 2018 výrobca prezentoval svoje plány na rok 2018. Prezradil, že do niekoľkých mesiacov uvedie smartfóny v novom dizajne a zároveň bude ponúkať telefóny s full view displejom 18:9 v každej sérii. Vrátane cenovo najdostupnejších modelov.

Obrázok zverejnený na oficiálnom Twitter účte odhalil, že pôjde o rad Alcatel 5, Alcatel 3v a Alcatel 1X. Ani jeden z modelov nemá čítačku odtlačkov na prednej strane, čo už ukázala aj v januári zverejnená fotografia pripravovaného portfólia.

Alcatel 5 ponúkne to najlepšie a bude alternatívou dražším smartfónom konkurenčných značiek. Alcatel 3 bude chcieť osloviť dizajnom, duálnym fotoaparátom a dostupnou cenovkou, a Alcatel 1 bude zahŕňať smartfóny so štýlovým vzhľadom pre nenáročných používateľov za nízke ceny.

Prvým smartfónom z tohtoročného portfólia je nedávno uvedený Alcatel 3C s 6'' HD+ displejom, výbavou nižšej strednej triedy a cenovkou 125 eur.

Tlačová konferencia Alcatelu je naplánovaná na 24. februára. Nebudú na nej chýbať ani zástupcovia našej redakcie, a tak vám prinesieme živé fotografie a prvé dojmy z noviniek.

Zdroj: twitter.com/alcatelmobileus/

Diskusia k článku:

Začať diskusiu