Alcatel odhalil smartfóny pre rok 2018

Nové portfólio bude rozdelené do troch produktových radov s rôznou cenovou úrovňou. Všetky série prinesú displeje s pomerom strán 18:9.

Alcatel na výstave CES 2018 predstavil svoje plány pre tento rok. Do niekoľkých mesiacov uvedie smartfóny s novým dizajnom a zároveň bude jedným z prvých výrobcov, ktorý bude ponúkať telefóny s full view displejom a pomerom strán 18:9 v každej sérii. Vrátane cenovo najdostupnejších modelov.

Produktové porfólio značky Alcatel pre rok 2018 bude rozdelené do troch radov, pričom každý má inú cenovú úroveň.

Alcatel 5 ponúkne to najlepšie a bude alternatívou dražším smartfónom konkurenčných značiek. Novinkám nebude chýbať odomknutie telefónu tvárou ani displej s minimálnym rámom.

Alcatel 3 bude chcieť osloviť dizajnom, duálnym fotoaparátom a dostupnou cenovkou. Séria bude obsahovať niekoľko zariadení s veľkým displejom a vysokým rozlíšením.

Alcatel 1 zahŕňa smartfóny so štýlovým dizajnom pre nenáročných používateľov za nízke ceny. Ani tu nebude chýbať full view displej či odomykanie tvárou.

Alcatel 5, zdroj Evan Blass

Celé produktové portfólio bude mať svoju premiéru na februárovom veľtrhu MWC v Barcelone. Nebudú na ňom chýbať zástupcovia našej redakcie, a tak vám prinesieme živé fotografie a prvé dojmy z noviniek.

Podobu vlajkovej lode Alcatel 5 nedávno priniesol na svojom Twitter účte aj Evan Blass. Snímka produktov Alcatel, ktorú výrobca zverejnil potvrdila, že Evan opäť priniesol správnu informáciu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy 09.01.2018 - 18:21

3 nové telefóny bez podpory :)

Tomas09.01.2018 - 20:18 Trvalý odkaz

Asi tak. Aj ked tak 5-ka je dizajnovo celkom zaujimava

Celá diskusia 2 príspevky