Orange: Sony Xperia XZ1 a XZ1 Compact v akciovej ponuke

Orange začal predávať dvojicu výborne vybavených noviniek Sony s 19 Mpix fotoaparátom, nahrávaním super spomalených videí a najnovším operačným systémom Android 8.0 Oreo. Vyberať môžete medzi 4,6'' a 5,2'' smartfónom.

Dizajn Xperií sa roky výrazne nemení, a tak už na prvý pohľad rozoznáte smartfóny Sony od iných výrobcov. Jesenným novinkám nechýba vodeodolná konštrukcia s matnou povrchovou úpravou, takže sa nemusíte obávať neustáleho leštenia odtlačkov.

Xperiu XZ1 s 5,2'' displejom a Xperiu XZ1 Compact s 4,6'' obrazovkou spája výkonný procesor Snapdragon 835, 4 GB kapacita operačnej pamäte RAM a 19-megapixelový hlavný fotoaparát Motion Eye s novým snímačom, laserovým zaostrovaním a prediktívnym snímaním. Zábery začína ukladať do vyrovnávacej pamäte ešte skôr, než stlačíte spúšť.

Nechýba funkcia nahrávania super spomalených videí rýchlosťou 960 snímok za sekundu, kedy sa úsek dlhý dve desatiny sekundy natiahne pri prehrávaní na šesť sekúnd. Ukážku týchto videí nájdete v tomto článku.

Sony Xperia XZ1 (prvý kontakt)

Xperie radu XZ1 patria medzi prvé smartfóny, ktoré na trh prichádzajú s najnovšou verziou operačného systému Android 8.0 Oreo. V obidvoch modeloch nájdete nainštalovanú aplikáciu 3D Creator, ktorá slúži na rýchle a jednoduché skenovanie objektov do trojrozmernej podoby.Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe Xperie XZ1 a Xperie XZ1 Compact.

Sony Xperia XZ1 Compact (prvý kontakt)

Sony Xperia XZ1 v striebornej farbe kúpite k najvyššiemu paušálu od 280 eur, plná cena je u operátora stanovená na 690 eur. Menšia Xperia XZ1 Compact je dostupná v modrej farbe od 190 eur. Cena v hotovosti je v Orangei 600 eur.

Pri kúpe cez e-shop k nim získate darček - Bluetooth slúchadlá Sony WH-H800 v hodnote 200 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu