LG G6+: 128 GB úložisko a bezdrôtové nabíjanie

LG uviedlo vylepšenú verziu aktuálnej vlajkovej lode G6. Líši sa väčšou kapacitou vnútornej pamäte a podporou bezdrôtového nabíjania. Výrobca k novinke pribalí prémiové slúchadlá B&O.

Tohtoročná vlajková loď LG G6 sa naozaj vydarila. Dostala jemný 5,7-palcový QHD displej s pomerom strán 18:9 a výbornou čitateľnosťou na slnku, vodeodolnú konštrukciu, ktorá sa dobre drží v ruke a duálny 13-megapixelový fotoaparát so širokouhlým objektívom, s ktorým viete nasnímať parádne snímky a videá. Podrobný test sme vám priniesli v recenzii LG G6 - ešte nákazlivejší širokáč.

Na domácom kórejskom trhu sa na budúci mesiac objaví vylepšená verzia G6+. Za znamienkom plus v názve sa ukrýva 128 GB vnútorná pamäť (klasická G6 má 32 GB úložisko) a bezdrôtové nabíjanie. To bolo doteraz dostupné len pri modeli na trhu v USA. V balení pribudli prémiové slúchadlá B&O, používatelia tak budú môcť naplno využiť 32-bit Hi-Fi Quad DAC. LG G6+ sa bude predávať vo farbách Optical Astro Black, Optical Marine Blue a Optical Terra Gold. Cena bude oznámená pri štarte predaja.

Spolu s novým modelom oznámilo LG aj pripravovanú aktualizáciu operačného systému Android pre G6. Prinesie niekoľko vylepšení: podporu rozpoznávania tváre pri zamknutom telefóne, nižšiu spotrebu batérie a pri snímaní fotografie sa vám už nestane, že si omylom vyfotíte vlastný prst. Telefón vás pred aktiváciou uzávierky upozorní, že v objektíve sa nechtiac dostal do záberu váš prst. To sa môže ľahko stať pri nesprávnom držaní telefónu pri fotení.

Zároveň budú na vybraných trhoch dostupné nové farebné verzie G6: Optical Marine Blue a Optical Terra Gold.

Zdroj: lgnewsroom.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 20.06.2017 - 17:34

Takže poskladali všetky lokálne verzie do jedného modelu. Hi-Fi Quad DAC, bezdrôtové nabíjanie plus výrazne navýšili pamäť. 32GB v EU je fakt na vlajkovú loď málo. Ktovie ako to pohne s cenou. Otázna je aj dostupnosť.

Marian Sabol31.07.2017 - 10:35 Trvalý odkaz

LG uz tiez nevie co pytat?Mierne vylepseny fon a pytat tolke peniaze?

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease31.07.2017 - 16:52 Trvalý odkaz

ja tam vidím 546.99 €
čo mi príde v pohode suma za ten fon

oliver9901.08.2017 - 11:57 Trvalý odkaz

Eglobalcentral ma ceny posunute dole o take dve stovky, plus vieme na akej cene startovala g6

Celá diskusia 19 príspevkov