Grafika na obale prezradila pravdepodobné špecifikácie HTC U 11

Pripravovaný top model HTC s ovládaním stlačením bočných strán bude uvedený o dva týždne. Už teraz si môžeme urobiť predstavu o hardvérovej výbave.

Očakávaná novinka radu HTC U príde 16. mája a je isté, že dostane dotykové ovládanie na bočných hranách konštrukcie. Naznačuje to výrobca na svojej webovej stránke i promo videu.

Oficiálne informácie o hardvérovej výbave zatiaľ nemáme, grafika na obale zariadenia však prezrádza všetko dôležité. Kým ale nebudú špecifikácie potvrdené výrobcom, netreba ich považovať za stopercentné. Na čo sa teda môžeme tešiť?

HTC U 11 má dostať 5,5-palcový QHD displej krytý sklíčkom Gorilla Glass 5, nový procesor Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB kapacitu operačnej pamäte RAM a 128 GB úložisko. Hovorí sa aj o slabšie vybavnom modeli s kombináciou 4 GB RAM a 64 GB vnútornej pamäte.

Hlavný 12-megapixelový fotoaparát by mal prísť s optickou stabilizáciou, clonovým číslom f/1.7, rýchlym zaostrovaním a technológiou UltraPixel. Predná 16 Mpix kamera má svetelnosť f/2.0 a láka na režim Selfie Panorama. Poteší vodeodolnosť s certifikáciou IP67, HTC BoomSound, podpora dvoch SIM kariet a samozrejmosťou bude čítačka odtlačkov i rýchle nabíjanie batérie (pravdepodobne 3000 mAh) Quick Charge 3.0.

Ikona na obale potvrzduje ovládanie telefónu pomocou stlačenia bočných stien. HTC to pomenovalo Edge Sense. Súčasťou balenia by mali byť slúchadlá Usonic s aktívnym potlačením šumu.

Oficiálne uvedenie očakávanej novinky sa blíži, a tak sa už o dva týždne presvedčíme, či zverejnené údaje boli správne.

Zdroj: mysmartprice.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu