S AirPods Strap si bezdrôtové Apple slúchadlá zavesíte okolo krku

Plánujete kúpu nových Bluetooth slúchadiel Apple AirPods, no obávate sa vypadnutia slúchadla z ucha a jeho straty? Riešením môže byť nový spojovací remienok firmy Spigen.

Spolu s novým iPhone 7 a iPhone 7 Plus ukázal Apple aj pripravované bezdrôtové AirPods. Dve samostatné slúchadlá, ktoré nie sú spojené žiadnym káblom, však majú veľkú nevýhodu: môžete jedno z nich ľahko stratiť a keď ich chcete len na chvíľu odložiť, nedajú sa zavesiť napríklad okolo krku. Určite nikto nechce hľadať na zemi slúchadlo vypadnuté z ucha počas behu alebo inej športovej aktivity. S bezdrôtovými AirPods sa to ale stať môže.

Pomocnú ruku neponúka Apple, ale firma Spigen. AirPods Strap je plochý kábel, ktorý spojí obe slúchadlá a zabráni pádu alebo náhodnej strate. Po pripojení remienka si môžete slúchadlá zavesiť na krk. S jeho uskladnením nebudete mať problém a pri nabíjaní slúchadiel si ho môžete pripevniť okolo nabíjacieho doku.

AirPods majú byť vďaka Bluetooth kompatibilné s rôznymi zariadeniami, nielen s iOS, ale ich prídavné funkcie si užijete len s Apple produktmi. Slúchadlám sme sa venovali v septembrovom článku Apple AirPods - bezdrôtové slúchadlá nielen k jablkovým zariadeniam.

Spigen AirPods Strap sú teraz dostupné v promo akcii za 9,99 USD cez internetový obchod Amazon. Objavili sa aj na stránke Alzy za 10,90 eur. Aktuálne sa už na stránke obchodu nenachádzajú. Či prinesie podobné užitočné príslušenstvo pre svoje AirPods aj Apple ukáže čas.

Zdroj: spigen.com

Diskusia k článku:

Mashe 06.11.2016 - 19:35

čiže bezdrôtové slúchladla s káblom okolo krku, okej no :D

Celá diskusia 1 príspevok