Telekom: Sony Xperia XZ v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení Telekomu pribudla aktuálna vlajková loď radu Xperia X s vodeodolnou konštrukciou a 5,2'' displejom. Na zákazníkov čaká darček: Bluetooth slúchadlá Extra Bass.

Tak ako sme vás informovali v nedávnom článku, pribudla v ponuke Telekomu nová vlajková loď Sony Xperia XZ s 5,2'' Full HD displejom a konštrukciou odolnou voči ošplechnutiu vodou a náhodnému krátkodobému ponoreniu. K dispozícii je v elegantnej farbe Deep Forest a operátor k nej pribalí zákazníkovi Bluetooth slúchadlá Sony Extra Bass v hodnote 199 eur ako darček.

Nová Xperia dostala známy dizajn s oblými bokmi a farebne jednoliatou konštrukciou. Výrobca upozorňuje na 23-megapixelový fotoaparát s technológiou trojitého obrazového snímania, ktorá má zabezpečiť snímanie kvalitných fotografií v pohybe i za zhoršených svetelných podmienok. Kvalitu fotografií má podporiť aj úplne nový softvér a automatické zaostrovanie s prediktívnym hybridným autofókusom (PDAF), ktorý dokáže predpovedať a sledovať fotené objekty v pohybe.

Ďalšou novinkou Xperie XZ je funkcia Battery Care doplnená o adaptívne nabíjanie Qnovo, ktoré monitoruje a prispôsobuje nabíjací prúd, aby sa predišlo poškodeniu životnosti batérie. Battery Care reguluje nabíjanie na základe zistených zvykov používateľa a predchádza nadmernému nabíjaniu tak, že pri 90 % nabíjanie pozastaví a dokončí ho tesne pred tým než je to potrebné. Keď nabíjate mobil napríklad cez noc, po nabití do 90 % kapacity sa zvyšných 10 % dobije tesne predtým než vstanete. Softvér sleduje vaše zvyklosti, ranné vstávanie a prispôsobí tomu nabíjanie.

Všetky dôležité informácie o Xperii XZ nájdete v článku Základné info: Sony Xperia XZ (F8331).

Sony Xperia XZ kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 17 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 199 €)

- 17 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 149 €)

- 15 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 99 €)

- 12 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 99 €)

- 9 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 99 €)

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu