OnePlus 3 príde 14. júna. Pozvánky pri objednávkach sú minulosťou

Fanúšikovia smartfónov značky OnePlus majú dôvod na dvojnásobnú radosť. Čoskoro sa dočkajú novej vlajkovej lode a systém objednávania na pozvánky je nenávratne preč.

 

Tretia generácia modelu OnePlus bude predstavená 14. júna, a podobne ako OnePlus 2, bude opäť odhalená pomocou virtuálnej reality. Záujemcovia si už teraz môžu z Google Play stiahnuť potrebnú aplikáciu OnePlus 3 Launch: The Loop

 

 

 

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Na čo sa môžeme tešiť? Podľa neoficiálnych informácií z obchodu oppomart.comOnePlus 3 dostať výkonný procesor Snapdragon 820, 5,5-palcový Full HD displej, operačná pamäť by mala byť v 4 GB i 6 GB verzii. Vnútorný úložný priestor má mať tri veľkosti: 32/64/128 GB.

 

 

 

 

ikona

Základné info: OnePlus 2Dual SIM android s podobnými rozmermi aj parametrami ako predchodca poteší najmä vyšším výkonom, čítačkou odtlačkov prstov a novým USB konektorom typu C.

 

 

OnePlus 2

Novinka vraj prinesie 16-megapixelový zadný a 8 Mpix predný fotoaparát, snímač odtlačkov a batéria by mala potešiť 3 650 mAh kapacitou. Operačný systém Android 6.0 bude prekrývať vlastná nadstavba výrobcu Oxygen OS. OnePlus 3 stojí na stránke oppomart.com 335,09 eur.

 

 

Nový top model má byť dostupný hneď po oficiálnom uvedení a určite poteší, že firma nadobro skončila s pozvánkami, ktoré boli nutné na nákup ich smartfónov. Výrobca už v minulosti zrušil pozvánky na vybrané modely, na niektoré len dočasne. Teraz má byť zmena objednávania trvalá.

Zdroj: oneplus.net

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 06.06.2016 - 13:54

VR headset 1+ uz mam vyplateny, dnes ho maju poslat :) Som na tej ich event zvedavy, zrejme si ho len tak "for science" zaobstaram aspon na test.

Matej06.06.2016 - 15:11 Trvalý odkaz

ak tam daju pentile Amoled displej s FullHD na 5,5" uhlopriecku tak to bude fakt tragedia. dufam, ze tie rumors sa nepotvrdia a bude tam IPS

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne06.06.2016 - 16:06 Trvalý odkaz

To nie su rumors, Maxim. Uz X mal amoled. Je lacnejsi na vyrobu, cela koncepcia Oxygen OS s globalnou tmavou temou ma zmysel pri amoled displeji.

Matej07.06.2016 - 11:04 Trvalý odkaz

Tak ale, musis snad aj ty uznat, ze to je proste malo. QHD amoled by bol "adekvatny" (alebo lepsi priemer, az nadpriemer), tuto bude vidiet raster (sice nepatrne, ale bude) a to mi pride hodne vlajkovych lodi tak 2 roky dozadu.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne07.06.2016 - 11:09 Trvalý odkaz

QHD by bolo skvele, to ano, no 1080p znizi spotrebu a cenu, zvysi vykon. Som velmi zvedavy ake to bude postavit ho vedla S7.

Celá diskusia 13 príspevkov