OnePlus 2 príde 27. júla. Vo virtuálnej realite

Dlho očakávaná novinka a druhá generácia úspešného modelu OnePlus One sa oficiálne ukáže svetu už o mesiac. Predstavenie však bude netradičné. Nový top model bude odhalený pomocou streamovanej prezentácie vo virtuálnej realite.

Po tom, čo sme sa postupne dozvedeli dve špecifikácie pripravovanej novinky OnePlus 2, a to procesor Snapdragon 810 a nový USB konektor typu C, sme čakali ďalšiu informáciu o hardvérovej výbave, no dočkali sme sa prekvapenia. OnePlus na svojej stránke oznámilo dátum a čas predstavenia nového top modelu. Stream s prezentáciou pobeží vo virtuálnej realite (VR).

Firma OnePlus vidí vo virtuálnej realite veľký potenciál. Preto pripravila predstavenie novej vlajkovej lode v inom štýle, než sme zvyknutí. Nechce žiadne hľadisko, ľudí a tradičnú prezentáciu. Štart novinky majú zažiť všetci spoločne, práve pomocou virtuálnej reality.

27. júla o 19:00 PT môžu všetci záujemcovia po celom svete sledovať stream vo VR. Na sledovanie vám budú stačiť bežné lepenkové VR headsety, OnePlus ale pripravilo aj vlastné, "na mieru ušité” modelu OnePlus One. Zatiaľ sme sa nedozvedeli kedy a za koľko sa bude dať VR headset objednať, všetko sa vraj dozvieme neskôr.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: forums.oneplus.net

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 26.06.2015 - 10:41

Na Oneplus blogu spominali, ze kazdy utorok uverejnia nejaku HW specifikaciu. Bolo to v case po oznameni pouzivaneho CPU. Ako dlho to chcu tahat, neviem. Dobry marketing pre ludi oblubujucch a pouzivajucich ich minulorocny model. Mne to na perach vyvolava vsak trosku uskrn. Ano, iste, je to novy, este nepouzity styl, a spolocnost musi vyberat opatrne aby dokazala vyvolat hype a zaujem o "2". Mam zmiesane pocity.

Celá diskusia 1 príspevok