Na jeden záber: Lenovo Vibe K5 Plus

Videorecenzia cenovo dostupného androidu s elegantným vzhľadom, 5-palcovou Full HD obrazovkou a solídnou výbavou strednej triedy.

Lenovo Vibe K5 Plus má elegantný dizajn s kovovou povrchovou úpravou, zadné duálne reproduktory s technológiou Dolby Atmos a potešia aj dva sloty na SIM karty. Ponúka 5-palcový displej s Full HD rozlíšením 1 080 x 1 920 bodov, osemjadorvý procesor Snapdragon 616 a 2 GB operačnú pamäť RAM. Vnútorný 16 GB priestor je rozšíriteľný microSD kartami do veľkosti 32 GB, pričom neprídete o dual SIM funkciu. Operačný systém Android beží v staršej verzii 5.1.1 Lollipop a nechýba používateľská nadstavba Vibe UI.

ikona

Lenovo Vibe K5 Plus - fullhádečko pod dve stovkyRecenzia elegantného dual SIM androidu s 5'' Full HD displejom a cenovkou pod dvesto eur. Poteší bohaté balenie, zamrzia nepodsvietené tlačidlá.

Fotografie a videá vo Full HD rozlíšení zhotovíte 13-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, predná kamera dostala 5 Mpix rozlíšenie. Pod odnímateľným zadným krytom je umiestnená aj vyberateľná batéria s kapacitou 2 750 mAh. Vo výbave nájdeme podporu LTE sietí, Bluetooth 4.1, Wi-Fi, GPS a niektorých možno poteší, že sa nezabudlo ani na FM rádio.

Na jeden záber: Lenovo K5 Plus

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu