Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v marci

V marci sa stretávame s rovnakými modelmi ako mesiac predtým. Víťaz ostáva, zvyšné smartfóny si len vymenili poradie.

Prvá päťka najpredávanejších smartfónov v Orangei je zložená z rovnakých modelov ako minulý mesiac. Prvé aj piate miesto ostali nezmenené, stred si poprehadzoval pozície. Takže tu opäť máme jeden Huawei, jedno LG a tri Samsungy.

Víťazom sa aj tentokrát stal operátorský bestseller Huawei P8 Lite, ktorý sa nedarí zosadiť z trónu už niekoľko mesiacov. Na druhé miesto sa vyhupol elegantný Samsung Galaxy A3, tretiu priečku obsadil lacný LG Leon. Zvyšné dve miesta patria ďalším Samsungom: cenovo dostupnému Galaxy Grand Prime a štýlovému Galaxy A5, ktorý na rozdiel od modelu Galaxy A3 ponúka pri fotoaparáte aj optickú stabilizáciu obrazu a lepšiu výbavu.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v marci 2016:

1. Huawei P8 Lite (170 €)

2. Samsung Galaxy A3 (180 €)

3. LG Leon (20 eur)

4. Samsung Galaxy Grand Prime (120 €)

5. Samsung Galaxy A5 (265 €)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov vo februáriVo februári sme sa výraznej zmeny ani nového modelu v tabuľke nedočkali. Niektoré smartfóny si len vymenili pozície, víťaz ostal rovnaký.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej januárovej sa nachádza Nokia 230, LG Spirit 4G LTE, Sony Xperia M4 Aqua, Apple iPhone 6s 64GB a Samsung Galaxy S7 edge.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu