O2: TOP5 najpredávanejších telefónov za rok 2015

Pravidelní čitatelia tohto typu článkov vedia, že v O2 sa najčastejšie predávajú cenovo dostupné smartfóny. Do tabuľky päťky najpredávanejších telefónov sa medzi samé androidy prebojovala aj tlačidlová Nokia. Drahý iPhone by ste tu hľadali márne.

Takmer všetky zákazníkmi najžiadanejšie telefóny z rebríčka TOP5 za uplynulý rok majú cenovku nižšiu než dvesto eur. Prvých päť miest si podelilo päť značiek: Lenovo, Huawei, Nokia, Samsung a LG. Ako skokana roka môžeme označiť Lenovo, ktorému sa podarilo osloviť najviac zákazníkov a s modelom Lenovo A536 mu patrí prvenstvo.

Druhým najpredávanejším telefónom sa stal operátorský bestseller Huawei P8 Lite, ktorý je zároveň najžiadanejším 4G smartfónom roka 2015. Tretie miesto v tabuľke patrí lacnej tlačidlovej Nokii 220. Samsung najviac oslovil s LTE modelom Galaxy Ace 4 a získal štvrté miesto. Ďalší android s podporou 4G sietí a nízkou cenovkou, LG Spirit, uzatvára rebríček.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 € (Strieborný paušál).

1. Lenovo A536 (0 €)

2. Huawei P8 Lite (63 €)

3. Nokia 220 (0 €)

4. Samsung Galaxy Ace 4 (nepredáva sa)

5. LG Spirit (2 €)

ikona

Telekom: TOP10 najpredávanejších telefónov za rok 2015Ponuke mobilných zariadení kraľujú v Telekome 4G telefóny, takmer polovica zákazníkov s Happy paušálom používa mobil s podporu LTE sietí. Možno budete prekvapení, ktoré telefóny patrili v minulom roku medzi najpredávanejšie.

A len pre zaujímavosť; najpredávanejším tabletom roka 2015 bolo Lenovo Tab 2 A7-30 a za nováčika roka možno označiť značku Coolpad.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu