Prvý kontakt so Samsung Gear 360 (video)

Samsung na MWC 2016 ukázal nielen nové smartfóny, ale aj malú kameru, ktorá umožňuje nahrávať 360°videá. Tie môžete zdieľať na sociálne siete, alebo ich použiť aj vo virtuálnej realite s okuliarmi Gear VR.

Malá, okrúhla kamerka Samsung Gear 360 umožňuje vytvárať a zdieľať nielen videá, ale aj statické snímky. Využitie nájde pri cestovaní, zaznamenávaní rodinných udalostí či akýchkoľvek chvíľ, ktoré chcete mať uchované aj vo virtuálnej realite. Vami vytvorený obsah ktorý si totiž užijete aj cez okuliare Gear VR.

ikona

Samsung Gear 360 - natočte si vlastnú virtuálnu realituNajnovšia kamera od spoločnosti Samsung umožňuje robiť 360° videá, ukladať ich do mobilných zariadení radu Galaxy a nahrávať ich na sociálne siete. Vlastný obsah možno použiť aj vo virtuálnej realite s Gear VR. (živé fotografie)

Kamera je vybavená duálnymi objektívmi s efektom rybieho oka, pričom oba majú 15-megapixelové snímače. Umožňujú zachytiť 360° videá vo vysokom rozlíšení (3 840 x 1 920) a zároveň podporujú 30-megapixelové statické snímky. Možno tiež zhotovovať 180° širokouhlé videá a obrázky s použitím iba jednej strany objektívu.

Samsung Gear 360 (prvý kontakt)

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu