Samsung v Bratislave veľkolepo odhalil Galaxy S7 a S7 edge!

Odhalenie nového Samsungu Galaxy S7 edge je spolu s klasickým modelom Galaxy S7 naplánované na dnes večer v Barcelone. Na internete sa už tradične objavilo niekoľko únikov a fotografií z rôznych zdrojov, ktoré by mali podobu nových modelov zachytávať.

Zakrivenú verziu novinky však môžete ešte pred jej celosvetovým predstavením vidieť aj vy, a to prekvapivo priamo v Bratislave na jednej z najrušnejších križovatiek.

Na veľkej reklamnej ploche na Trnavskom mýte sa totiž model Galaxy S7 edge objavil v plnej kráse už niekoľko hodín pred kľúčovou keynote v rámci barcelonského MWC 2016, kde máme aj našich redaktorov. Je tak plocha v našom hlavnom meste prvá na svete?

ikona

Čo majú priniesť Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge?Predstavenie nových top modelov Samsungu sa blíži a internetom, tak ako vždy, kolujú dohady a špekulácie o hardvérovej výbave noviniek. Podľa posledných uniknutých fotografií sa dizajn nezmení, potešiť by mohla vode odolnosť a podpora pamäťových kariet.

Podľa najnovších informácií bol daný bilbord dočasne nahradený starším. Za informáciu ďakujeme našim fanúšikom na Facebooku.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu