Hlasujte za najlepší smartfón v kategórii Špičkový mobil roka 2015

V deviatom ročníku obľúbenej ankety Mobil roka 2015 powered by O2 si môžete vybrať svojich favoritov v piatich kategóriách a vybrať tak tie najlepšie smartfóny a inteligentné hodinky minulého roka. Dnes vám predstavíme nominované zariadenia v kategórii Špičkový mobil roka.

Hlasujte za najlepší smartfón v kategórii Špičkový mobil roka 2015 kategórii Špičkový mobil roka powered by O2 ide o zariadenia ktoré poskytujú špičkový výkon pre náročných používateľov. Znamená to, že vám prinesú najmodernejšie technológie a inovácie. Sú to smartfóny, ktoré zvládnu vysoké pracovné nasadenie, ale využijete ich aj na relax pri hraní náročných hier, vyhotovíte kvalitné fotografie porovnateľné s kompaktmi a zostanete v spojení s priateľmi na sociálnych sieťach najvyššími rýchlosťami. Samozrejme, môžete nimi aj telefonovať.

V ankete Mobil roka 2015 powered by O2 sú do kategórie ŠPIČKOVÝ nominované tieto zariadenia:

Apple iPhone 6S

Najnovšia verzia ikonického telefónu s pevnejším hliníkovým telom, Apple Touch ID druhej generácie pre rýchlejšie odomknutie, ale aj vylepšeným fotoaparátom. Absolútnou novinkou je 3D Touch, technológia rozoznávajúca silu stlačenia.

Huawei P8

Celohliníkový smartfón s jemne zaoblenými hranami a hrúbkou len 6,4 mm ponúka 5,2“ IPS NEO displej s Full HD rozlíšením. Využíva 8-jadrový procesor Kirin 930 z vlastnej dielne, podporuje siete LTE Cat6 a má výrazne vylepšený fotoaparát.

Lenovo Vibe X3

Najlepší smartfón výrobcu je vybavený pokročilými hudobnými funkciami a stereo reproduktormi na prednej strane, dostatok výkonu mu zabezpečuje 64-bitový 6-jadrový procesor Snapdragon 808 a 3 GB RAM. Veľký 5,5” Full HD displej poteší pri zobrazení fotografií z 21 Mpx fotoaparátu.

LG G4

Tento smartfón miernym zaoblením displeja dizajnovo pokračuje v nastolenom trende výrobcu, no unikátom je použitie kože na zadnom kryte. 5,5” displej má QHD rozlíšenie 1 440 x 2 560 px a fotoaparát disponuje laserovým zaostrovaním.

Microsoft Lumia 950

Súčasný top smartfón Microsoftu s implementovaným systémom Windows 10 a unikátnym systémom Continuum, zastupujúcim notebook či tablet. 5,2” QHD OLED displej, Procesor Snapdragon 808 a 3 GB RAM, ale aj USB Type-C port sú to, čím sa novinka snaží zaujať.

Samsung Galaxy S6 edge

Smartfón, ktorý je prvým na svete so zakriveným displejom po oboch stranách. O jeho spoľahlivý výkom sa stará 8-jadrový procesor Exynos 7 z dielne výrobcu a 3 GB RAM. Špičkový 16 Mpx fotoaparát má svetelnosť f/1.9, manuálny režim Pro a zaznamená aj Ultra HD video.

Sony Xperia Z5

Najnovšia generácia Xperia série Z zaujme 8-jadrovým procesorom Snapdragon 810, tenkým 7,3 mm vodeodolným telom, 5,2” Full HD IPS Triluminos displejom a vynoveným 23 Mpx fotoaparátom so snímačom Exmor RS. Perličkou je aj snímač odtlačkov prstov.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. Každý, kto sa do hlasovania zapojí bude zaradený do súťaže o atraktívne ceny: Apple iPhone 6S, Coolpad Modena, LG Zero alebo Huawei Watch.

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 14.01.2016 - 15:19

Za mna G4. Ak by tam bol 6S+ tak ten, ale nie je, a 6S, hoci je vyborny telefon, je prekonany.

Slavo14.01.2016 - 15:37 Trvalý odkaz

za mna z tychto jasny vitaz samsung S6 edge, na 2.mieste hned LG G4 a potom lenovo vibe X3,skoda ze tu nie je motorola x style/x force ci meizu pro 5 ci xiaomi Mi note pro, zasluzili by si tu miesto v tejto kategorii..ale tak na druhu stranu logicky kedze sa k nam zatial nedostali..

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne14.01.2016 - 15:53 Trvalý odkaz

To mozno preto ze ju v ponuke nema ziaden operator a ani normalke velke elektro nay/datart. Stale je dost ludi, ktori si potrpia na zaruku a servis a operator/kamenna predajna im navodia pocit bezpecia, vybavia komunikaciu so servisom za nich.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease14.01.2016 - 16:19 Trvalý odkaz

Za prvé sa to u nás nepredáva, za druhé nič čo nemá full LTE, alebo NFC nemôže byť špičkový mobil roka.

ondrakomous14.01.2016 - 17:15 Trvalý odkaz

na hornicky dobytek netrieba reagovat. vyhrava s6 edge za nadstavbu Miui

Celá diskusia 17 príspevkov