Už vieme, kto bude hlavnou tvárou vianočnej kampane Telekomu. Pozrite si prvý spot

Každý rok nám prvé vianočné reklamy v televízii pripomenú, že pre niektorých začínajú Vianoce už v októbri. V obchodoch už nájdeme aj vianočné ozdoby či salónky, a to ešte nebol ani Halloween.

Už tradične ako prvý prichádza s reklamným spotom a vianočnou ponukou Telekom. Nesklamal ani tento rok a my už vieme, kto bude zákazníkov lákať na výhodné ponuky nielen z televíznych obrazoviek. Nie je to Dédé, ani Kikuš, ani nám nikto nebude hovoriť, akú má chuť veľkú na tablet či telku.

Ústrednou postavou vianočnej kampane Telekomu je tento rok cyklistický majster sveta Peter Sagan. Sympatický športovec spolupracuje s operátorom už dlhší čas a Telekom je s Petrom očividne spokojný. Už si môžeme aj pozrieť prvý z reklamných spotov, ktorý s nadhľadom pracuje aj s motívom “skorého začiatku” Vianoc. Vysielaný bude od 26. októbra a vy si ho môžete pozrieť už teraz.

Vianočných spotov Telekomu s Petrom Saganom v hlavnej úlohe bude viac. Tak ako? Páči sa vám?

Diskusia k článku:

Juraj 24.10.2015 - 00:06

Sagan je veľmi "chudobný " tak si musí zarobiť na reklame.

Richard Hombauer24.10.2015 - 01:30 Trvalý odkaz

Podľa mňa nie je vôbec problém, že sa ukazuje v reklame. Prajem mu to, kým je zdravý. Prečo by si nemal našetriť na horšie časy, keď môže a robí to legálne, slušne...? Problém je tá reklama. Keď sa otvoria dvere, je Sagan vtipný. Ale na parkete je to už trapošina. Nemohol tam tancovať normálne s partiou ako mentálne zdravý človek? Námet ok, scenár katastrofa a robiť z cyklistu herca (hlavne, keď mu to nejde) je úplný omyl. Ešteže nemám telku. Túto reklamu by mi stačilo vidieť párkrát (čomu sa aj tak nevyhnem).

Peter Čapkovič24.10.2015 - 09:41 Trvalý odkaz

Uplny suhlas Rišo...! Začiatok fajn a ten zaver... no retarda z neho urobili...

Peter Čapkovič24.10.2015 - 09:48 Trvalý odkaz

A to ešte nehovorím o tom, že to budeme vidieť 47x denne až nam z toho zase bude prepinat.. Našťastie my zas prepiname reklamy resp ihned vypíname zvuk... :-)

Manobb24.10.2015 - 15:42 Trvalý odkaz

Súhlasím, že má právo si zarábať, kým ma na to potenciál ...., ale asi by som si s jeho potenciálom trošku aj vyberal firmy s ktorými áno a s ktorými nie. A Telekom by dostal NIE. ;-)

Celá diskusia 19 príspevkov