Nová verzia okuliarov Samsung Gear VR stojí menej než 100 dolárov

Samsung v spolupráci s firmou Oculus priniesol novú verziu okuliarov pre virtuálnu realitu, ktoré sú nielen oveľa lacnejšie než predchádzajúca generácia, ale sú kompatibilné s viacerými modelmi.

Najnovšie vylepšené okuliare Samsung Gear VR sú kompatibilné nielen so smartfónmi Galaxy Note 4, Galaxy S6 a Galaxy S6 edge, ale aj s novšími modelmi Galaxy S6 edge+ a Note 5.

ikona

Samsung Gear VR: okuliare s rozšírenou realitou pre Galaxy Note 4Nové okuliare, ktoré poslúžia na sledovanie filmov, videí i hranie hier, potešia predovšetkým nadšencov virtuálnej reality, vývojárov a fanúšikov mobilných technológií.

Nový VR headset je oproti predchodcovi o 22 % ľahší, má nové penové odpruženie pre pohodlnejšie nosenie a novinka dostala aj zdokonalený touchpad, ktorý poskytuje väčšiu kontrolu nad ovládaním. Mierne sa zmenili aj rozmery.

A najlepšia na tom všetkom je cena, tá je stanovená na 99 USD, pričom tie, čo sa aktuálne predávajú v obchodoch stoja 249 eur. Samsung Gear VR budú k dispozícii v bielej farbe už túto jeseň. Kedy sa dostanú aj na náš trh zatiaľ nevieme.

Zdroj: samsungmobilepress.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu