OnePlus 2 dostane 4 GB RAM

Dozvedeli sme sa posledný dielik do skladačky pripravovanej novinky. Až do uvedenia na trh sa toho vraj už viac nedozvieme, napísal CEO spoločnosti Pete Lau. Aspoň nie oficiálnou cestou.

Očakávaný high-end OnePlus 2 sa ukáže svetu koncom tohto mesiaca, presnejšie 27. júla (28. 7. o 5:00 hod.nášho času) a na pomoc si zoberie virtuálnu realitu. Predstavenie sa má niesť v inom duchu než väčšina podobných akcií.

ikona

OnePlus 2 príde 27. júla. Vo virtuálnej realiteDlho očakávaná novinka a druhá generácia úspešného modelu OnePlus One sa oficiálne ukáže svetu už o mesiac. Predstavenie však bude netradičné. Nový top model bude odhalený pomocou streamovanej prezentácie vo virtuálnej realite.

O OnePlus 2 zatiaľ vieme, že dostane 64-bitový procesor Snapdragon 810, konektivitu zabezpečí nový konektor microUSB typu C, dostane aj snímač odtlačkov prstov a cena za novú vlajkovú loď bude menšia než 450 USD.

obr.forums.oneplus.net

Teraz už vieme aj to, že plynulý chod systému a bezproblémové fungovanie aplikácií zabezpečí rýchla 4 GB LPDDR4 operačná pamäť RAM s dvojnásobnou rýchlosťou zápisu, 32 Gb/s. Pete Lau spomína aj nižšiu spotrebu energie, čo by malo zabezpečiť vyššiu výdrž batérie.

Nám už neostáva nič iné, len si počkať na stream prezentácie vo virtuálnej realite.

Zdroj: forums.oneplus.net

Diskusia k článku:

Juraj 09.07.2015 - 02:55

skor toto bude poriadne delo http://www.mojandroid.sk/xiaomi-mi-5-cena-mi-5-plus-fotoaparat/ ;-) a inak na gsmarene pisu ze aj one+ 2 bude mat cyanogen mod http://www.gsmarena.com/oneplus_2-6902.php

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne09.07.2015 - 10:33 Trvalý odkaz

Ale toto je vlakno o Oneplus, nie Xiaomi. Oneplus 2 nebude mat Cyanogen OS. Dostane Oxygen OS.

ondrakomous09.07.2015 - 14:39 Trvalý odkaz

hlavne oni toho uz naslibovali do medii tolik, ze to jini vyrobci nenaslibovali za celej zivot, pomalu zacinam mit pocit, ze to budou nejom sliby, kazdej drudej den vychazi reklama na tenhle produkt, kdyz je neco porad v reklame a je nam to doslova "vnucovany", tak se ti z toho maximalne udela spatne, zacne se ti to prirozene nelibit. to je presne pripad tohodle produktu. treba najdou dostatecnej pocit navnich hlupaku, ale hadam, ze jich moc nebude.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne09.07.2015 - 15:52 Trvalý odkaz

nerd, oxygen os bol vo verzii 1.0 ako aosp port, velmi zla alternativa k CM11S vtedy. Mesiac na to prisiel CM12S ktory OxygenOS predcil vo vsetkom... Pisem to z osobnej skusenosti, je mi jedno kto na tom robi, pre mna za mna nech je to aj sam Chainfire, ale ked firma ponuke 0 features oproti tomu s cim prisla na trh, je to trochu fail. Nastastie vacsinu Android komunity zaujimaju specs za priaznivu cenu, takze to uhraju spoko.

Celá diskusia 10 príspevkov