Z fotografií Miss Slovensko vytvorených mobilom za 269 eur budete prekvapení

  • ondrakomous 28.08.2016 - 18:05

    to je amater.

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease28.08.2016 - 18:09 Trvalý odkaz

    Upravená Škoda Octavia

    ondrakomous28.08.2016 - 19:37 Trvalý odkaz

    skodovka by to mohla byt, ta me napadla podobny interier jaky byl treba ve starych porshe, pak me napadl jeste mercedes, ale na volantu nic neni. 3pokus ford-amerika, prihoriva, beru zpet 4 pokus, to auto je maly! to bude fiat. jinak ta holka neni vubec hezka, clovek by rek, ze holky ze slovenska jsou nejpeknejsi na svete a vono....

    ondrakomous28.08.2016 - 20:24 Trvalý odkaz

    mental to vedel, protoze tady kdyz je anketa, tak sou karty rozdany vzdycky dopredu!

    AdoP28.08.2016 - 23:58 Trvalý odkaz

    kvalita foto v mobiloch znacne postupila a ktovie, co bude za par dalsich rokov. uvital by som vsak nejake mechanicke krytky, tie tu uz asi tiez boli, ktore by nedovolovali spehovat cez fotak roznym hekerom, spolocnostiam cez pripojenie na net. krytka moze byt negativum, napr po kradezi mobilu.

    ondrakomous29.08.2016 - 00:36 Trvalý odkaz

    foceni modelek je hracka, kdyz mas dobrou modelku, ktera je nalicena a jeste scenu nasvetlis svetlem, tak nepotrebujes kvalitni fotak, muzes to odfotit cimkoliv, v podstate si muzes celou scenu nachystat od hader, pres liceni. nekdy ti asistuje celej team lidi, kteri kolem tebe jen skakaji, jak piskas a ty pak jen udelas "blej cvak", vetsina laiku stejne nerozezna dobrou fotku od spatne, ale kdyz ses profik, tak to poznas, ze je modelka spatne nasvicena, ze se ji leskne plet, ze sou ve scene prepaly, ze je scena celkove spatne osvetlena, ze sedacky v aute sou od prachu, rozhodujou tyhle detaily, ktery ve vysledku udelaji poradnou fotku. vetsina amaterskych fotografu pri moznostech tohodle profika udela tisickrat lepsi zaber, vo tom to je, jaky mas moznosti, jak rychle se dokazes zdokonalovat, jak dokazes videt, abys prave zjiskal neomezeny moznosti. nepotrebujes ani tak kvalitni aparat, potrebujes chut a vuli a musi te to bavit a hlavne musis videt. videt svetlo. fotky jsou o svetle.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne29.08.2016 - 00:43 Trvalý odkaz

    ja by som zhrnul ondrov prispevok do jedineho slova: Svetlo. :) Nic neovplyvni zazitok z foto viac, ako svetlo.

    ondrakomous29.08.2016 - 00:54 Trvalý odkaz

    je to o svetle, ale limity v mobilni fotografii sou porad obrovsky. rozhodne to neni na nejaky portretni foceni, ta kresba tam porad neni. vidis, ze ani profik neudela zazraky. pro profika je tezky udelat zaber mobilem, kdyz je zvykly fotit na fullframe, obracene to jde, kdyz je clovek zvykly fotit mobilem,tak na fullframu bude genius, proto jsem vzdycky zastaval teorii, na starym kole se naucis nejlip jezdit. zitra prechazim na nexus5x, tak se treba hecnu a napostuju nejaky fotky.