WWDC 2015: minimum zmien v iOS 9 a nová hudobná služba

  • Kalendar 09.06.2015 - 01:22

    Vsimol som si jeden detail, ktory nie je nejako spominany (minimalne ja som to nepostrehol), ale pre niekoho zasadny - male pismena na klavesnici. Vazne sa toho dockame? Z noviniek ma potesil multitasking na iPade. A hlavne som rad, ze sa potvrdili spekulacie v podobe okruhlych ikoniek aplikacii.

  • Profile picture for user zedenko@gmail.com

    Ronn09.06.2015 - 08:53 Trvalý odkaz

    dokopy ziadne zmeny potvrdzuju len to ze apple je v rovnakom rade ako google. ziadna revolucia, chaba evolucia. Male pismenka na klavesnici su goool :D

    Richard Hombauer09.06.2015 - 09:43 Trvalý odkaz

    Tak prepínanie malých a veľkých znakov na každom tlačidle klávesnice by potešilo aj mňa. Toto je asi najväčší nedostatok iOS. Inak mi nič zásadné na iOS 8 nechýba a teší ma, že Apple na mne neexperimentuje. Už to chce skôr nový hardvér (lepší predný aj zadný fotoaparát, silnejšiu batériu...).
    Používanie dvoch okien naraz považujem za úplnú zbytočnosť. Dve okná, k tomu klávesnica, a je to v pr... Ale prepínanie dvoch posledných aplikácií podržaním prsta na nejakom tlačidle (ponúka tuším Huawei), to vám je praktická vec!

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne09.06.2015 - 10:29 Trvalý odkaz

    prepinanie dvoch poslednych aplikacii podrzanim tlacidla pre multitasking je myslim featura Lollipopu. Neviem, mam na Nexuse developer build M a tam som to neskusal, ale som si isty, ze bud Oneplus One alebo Nexus to vedeli tiez v nejakom 5.X builde.

    Som zvedavy, ako sa tie sluby odrazia v praxi. Battery saver je vitany, optimalizacia systemu tiez. Hoci tie zmeny ne prvy pohlad mozno nevidno a nie je ani tak citit.

    Chvalim fony.sk za to s akou rychlostou sa tu sumar objavil, sledoval som keynote nazivo a kym som premyslal co to Apple vlastne naozaj prinesie, uz tu bol clanok :)

    Este na prelome august/september pockat na novy hardver.