O2 Mobil Market: zánovné telefóny za nižšie ceny

  • dasilva 15.04.2015 - 23:59

    Ja to nechápem. Repasované alebo zánovné telefóny. Ako sa im určuje cena a záruka? Na základe akých kritérii? Menej rozbalený viac rozbalený ? Nikdy a ani len rozbalený. Ja tiež nedávam repasované, zánovné alebo rozbalené peniaze ! Za kvalitu 100% ceny, za hnoj - figu borovú !!!

  • Michal16.04.2015 - 00:27 Trvalý odkaz

    Ttoto je vec, kde maju predajcovia častokrat volné ruky a treba si precitat dokladne kupno-predajnu zmluvu s každym jednym konkretnym predajcom ked niečo take kupuješ. Castokrat su tam rozne hááčiky a obkluky, záruka plati zvačša len rok a ako je to posudzovane to je asi dost subjektivne hodnotenie konkretnej osoby, ktora to posudzuje. Pri zanovných či rozbalenych veciach častokrat neuspejes v autorizovanom servise ale musis sa vyslovene obratit len na predajcu, preto radim vyberat serioznych predajcov a nie nejakých putovnákov z východu.

    Lumiak62516.04.2015 - 16:03 Trvalý odkaz

    O2 vymýšľa samé vtákoviny. Ja mám mobil vždy nový. Poznám jeho históriu a potom si ich odložím ako záložné a občas ich používam kvôli baterke. Z druhej ruky by som mobil nechcel. Niektorí ľudia mobil nosia aj na wc a neviete či ho neutopili. Záruku prežije a potom zhasne naveky.