O2 Mobil Market: zánovné telefóny za nižšie ceny

Túžite po dobrom telefóne, ale je pre vás drahý? Pokiaľ vám nevadí, že sa za lacnejšou cenou skrývajú predvádzacie, rozbalené alebo opravené modely, skúste pozrieť stránku O2 Mobil Marketu.

Kupovať telefón z druhej ruky je pre niektorých používateľov úplne bežné. Ušetria tým financie a majú kúsok, za ktorý by neboli ochotní zaplatiť plnú cenu. A akceptujú aj to, že nie sú prvým vlastníkom.

O2 to už s repasovanými či zánovnými mobilmi skúšalo a v júli 2012 spustilo službu Vynovené telefóny, v ktorej ponúkalo hlavne Apple iPhone 4. Teraz nájdete na webe operátora novú sekciu O2 Mobil Market.

Na výber sú tu rôzne modely, od lacnej Xperie E3 či Lenova S580, cez Lumiu 930 po Samsung Galaxy Alpha. Nájdeme tu aj značku Huawei, Caterpillar a Acer.

O telefóny je záujem, o čom svedčí stále sa znižujúci počet dostupných zariadení. Niektoré sú aj rezervované. Je možné, že ich bude operátor priebežne dopĺňať, no na stránke je informácia o limitovanej ponuke, ktorá platí už len osem dní. Tak sa poponáhľajte. Záruka platí 12 mesiacov a máte aj 14 dní na vrátenie tovaru.

Dostupné telefóny nájdete na stránke www.mobilmarket.o2.sk.

Diskusia k článku:

dasilva 15.04.2015 - 23:59

Ja to nechápem. Repasované alebo zánovné telefóny. Ako sa im určuje cena a záruka? Na základe akých kritérii? Menej rozbalený viac rozbalený ? Nikdy a ani len rozbalený. Ja tiež nedávam repasované, zánovné alebo rozbalené peniaze ! Za kvalitu 100% ceny, za hnoj - figu borovú !!!

Michal16.04.2015 - 00:27 Trvalý odkaz

Ttoto je vec, kde maju predajcovia častokrat volné ruky a treba si precitat dokladne kupno-predajnu zmluvu s každym jednym konkretnym predajcom ked niečo take kupuješ. Castokrat su tam rozne hááčiky a obkluky, záruka plati zvačša len rok a ako je to posudzovane to je asi dost subjektivne hodnotenie konkretnej osoby, ktora to posudzuje. Pri zanovných či rozbalenych veciach častokrat neuspejes v autorizovanom servise ale musis sa vyslovene obratit len na predajcu, preto radim vyberat serioznych predajcov a nie nejakých putovnákov z východu.

Lumiak62516.04.2015 - 16:03 Trvalý odkaz

O2 vymýšľa samé vtákoviny. Ja mám mobil vždy nový. Poznám jeho históriu a potom si ich odložím ako záložné a občas ich používam kvôli baterke. Z druhej ruky by som mobil nechcel. Niektorí ľudia mobil nosia aj na wc a neviete či ho neutopili. Záruku prežije a potom zhasne naveky.

Celá diskusia 3 príspevky