JBL Reflect Mini BT - reflexné športové slúchadlá

  • Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne 08.11.2016 - 08:47

    Mam ich asi dva tyzdne. Prve dojmy boli v style "toto co je???", bol som zvyknuty na ten prebasovany vystup earpods + Oneplus3 + bass boost. rockova/metalova hudba sa s tym pocuvala perfektne. Po par hodinach som si vsak privykol na tychto krpcov. Ich hudobny prejav sa mi zacal pacit, absentujuce basy, na ake som bol zvyknuty mi ani tak nechybaju. Mam z nich taky nejaky pocit ako je v clanku. 99 eur je dost, ak by mali kabel, tipol by som im hodnotu tak ~ 30 eur (viem ze je kablova verzia za 69.99). Vyborne tlmia zvuk okolia, a aj sedia v usiach. Premyslal som prave nad reflect mini bt alebo everest od JBL, vyhrali tieto, su mensie, lahsie, odolne voci potu. Cenovka je vysoka, je to dalsi kram, co treba nabijat, apple earpods hraju podla mna zaujimavejsie pre bezneho konzumena, ALE ta sloboda bez kablikov a tlmenie okolitych zvukov, to tak nejak vyvazia.

  • Richard Hombauer09.11.2016 - 16:08 Trvalý odkaz

    Mozes sem prosim napisat aj skusenosti s telefonovania? Zaujima ma dlhodobejsia prax, ci sa to na tento ucel hodi, alebo radsej prilozis mobil k uchu. Dakujem.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne09.11.2016 - 17:36 Trvalý odkaz

    Ja ich mam len na hudbu do mesta a MHD. ked mi niekto vola prilozim sluchadlo k uchu, mam pocit ze pocut v nom hlasnejsie aj lepsie v hlasom a rusnom prostredi. ale dobre sa mi telefonuje s applackymi earpods, vyuzivam ich casto ked robim z domu. (tie s 3.5mm jackom)