Zaujímalo by ma podľa čoho usudzujete že bude nokia rýchlejšia?Nokia ma Snapdragon 430 a xiaomi Snapdragon 625 ktorý je rýchlejší.Rovnako nokia za cca 250EUR má 3GB RAM a nie 4.Verzia so 4 GB RAM bude drahšia ak vôbec bude v predaji u nás.
co sem koukal na gsm arenu, tak lepe vychazela nokia 5 jak nokia 6, respektive do nokie 6 se nevyplati investovat, nejlepe z aktualnich midrange vychazel samsung j5-2017, pomer cena/vykon vynikajici, nebo motorola g5, g5 plus. xiaomi proc? me by vadilo, ze na predni strane nemam logo vyrobce.
Redmi Note 4 ale verziu zo Snapdragonom 625 a LTE 800Mhz
Xiaomi Global
--
♦ LG V30 ♦ Sharp Aquos S2 ♦
Za mě jednoznačně: Xiaomi Redmi Note 4 :-)
Inač ta Nokla sa už niekde da normalne chytiť do ruk? Nejak to uz nesledujem tak intenzivne. Videl som kopu testov, press releasov ale žeby mal niekto nejaku Nokiu v okoli v ruke to ešte nie.
--
¯\_(ツ)_/¯
Pokial viem, tak nie je este na SVK dostupna, vsade som videl len predobjednavky s naskladnenim do konca mesiaca...
ale v O2 eshope som zazrel ze maju na sklade Nokiu 5 ...
--
no more HTC 10 - bulgarian RMA service killed him :( Xiaomi Mi A1
Nokia 6 je dostupná v istom internetovom obchode skladom, ale majú sem tam jeden kus. Ten rýchlo zmizne a treba číhať na ďalší. Ide samozrejme o šedý dovoz, ale obchod sa vyznačuje veľmi serióznym prístupom k reklamáciam.
Nokiu by som si kúpil zo zvedavosti, Xiaomi by som si nekupil.
--
lnk.sk/mM05
"Nokia však bude výkonnejšia, Snapdragon 430 doplnia 4 GB RAM a 32 GB vnútorné úložisko"
Od kedy je Snapdragon 430 výkonnejší ako Snapdragon 625?
Celkovo Note 4 (so snapdragonom) určite nebude pomalší ako Nokia 6...
Jednoznacne Xiaomi Redmi Note 4x/Global (Snapdragon verzia). Som velmi spokojny, telefon ovela sviznejsi ako napr. Nexus5, o vydrzi baterie nehovoriac. Slabinou je akurat fotoaparat.
mne to bolo hned divne ze Nokia 6 vykonejsia ako Redmi Note 4
--
♦ LG V30 ♦ Sharp Aquos S2 ♦
Očividne má v tom autor článku jasno :) už aj keby sa jednalo o verziu s Helio X20, tak aj tá je výkonnejšia ako Snapdragon 430