Marshall London

  • Nightmare 17.07.2015 - 19:45

    nieco pre Knoxvilla a mna :d

  • Knoxville17.07.2015 - 21:18 Trvalý odkaz

    Tak,tak nocna mora... :)
    Skoda tej slabsej hardwerovej vybavy...

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease17.07.2015 - 22:09 Trvalý odkaz

    Hlavne ten čipset, v telefóne za 540€

    Druhé slúchadlá budú lagovať :-)))

    nerd17.07.2015 - 23:54 Trvalý odkaz

    Mental ale ten pocit ze na telefone mas napisane marshall :) kde sa hrabe nejaky obchod s ovocim

    Jakub Jediný18.07.2015 - 01:17 Trvalý odkaz

    A to som už myslel, že som našiel new phone. Tak zasa len slintať naprázdno :(

    ondrakomous18.07.2015 - 09:46 Trvalý odkaz

    pre fanusikou pink floyd revival srdcova zalezitost.

    Nightmare19.07.2015 - 00:22 Trvalý odkaz

    to je este slabe slovo :)
    k Nam sa aj tak nedostane ci?

    ondrakomous19.07.2015 - 01:56 Trvalý odkaz

    hlavne je trapny, kdyz s tim prijde firma, ktera vyrabi kytarovy komba, to byla jen takova ironicka poznamka, pac clovek by se mel drzet svyho remesla, dneska maji problem uzivit se zavedenejsi firmy jako htc, ktery dela taky s beats a lidi to nekupujou, krome fanatiku, sorry johny. na mobilu si vychutnam leda starou belu, nejlepsi je live music randal club bratislava, doporucuju.

    Dušan19.07.2015 - 01:58 Trvalý odkaz

    mne sa páči, konečne som objavil apple a toto by mohol byť návrat, ale asi nebude...

    ondrakomous19.07.2015 - 02:02 Trvalý odkaz

    ten dj setik se bude dobre sekat na tom snapu 410.

    Knoxville19.07.2015 - 03:23 Trvalý odkaz

    Ondro,do urcitej miery mas pravdu ale porovnavat mobil s plnohodnotnou aparaturou je trocha scestne.Pokial chcem kompaktne rozmery a co najlepsi mobilno-hudobny zazitok idem do HTC co je pre mna srdcovka..

    ondrakomous20.07.2015 - 14:19 Trvalý odkaz

    o to ani nejde, spis tvrdim, ze v mobilnim svete jsou bez sance.

    nerd20.07.2015 - 14:25 Trvalý odkaz

    ondro tu o komercny uspech zrejme vobec nejde

    Mates27.12.2015 - 23:43 Trvalý odkaz

    Ondrakomous preco?pytam sa preco?mas take zaostale nazory.peugeot vyrabal mlynceky,bmw vrtulniky,lamborghiny traktory,sony okrem telefonov veskeru kvalitnu elektroniku a vela inych znaciek.tak sa pytam preco by mal9 byt trapne ak vyrobca hudobnych aparatur vyroby hudobny telefon?preco je to trapne?

    ondrakomous28.12.2015 - 00:15 Trvalý odkaz

    trapny to je, protoze kdyz delas vybaveni pro muzikanty, tak bys u toho mel zustat a nemel by ses poustet do veci, kterym nerozumis, nebo je neumis, tim spis kdyz se jedna o obor, kde je velmi tezky drzet krok i pro lidi, kteri sou primo z branze.muj nazor neni zaostaly, je ciste racionalni. to je asi stejny jak kdybych chtel po vyrobci hajzl papiru udelat kvalitni sampansky, inteligentni clovek se tomu zasmeje, jaky prasteny napady ma firma, ktera dodava comba pro skupinu tublatanca. nekdo tady psal, ze se neceka komercni uspech, me by zajimalo co se vlastne ceka, kdyz tvrdi rokeri jsou odkojeni na rade galaxy. nebo si dokazes predstavit, ze bieber tohle vytahne nekde na party? me by zajimalo jaka je cilovka pro tenhle mobil, me to spis pripada, ze si nejakej "znudenej kravatak" potreboval splnit detskej sen a z penez, ktery si vydelal na aparatech pro Slashe si tu "svou blbost" zainvestuje. takhle presne vznikaji spatny manazersky rozhodnuti, prece kazdymu podprumerne inteligentnimu diletantovi musi bejt jasny, ze se nepozenu do branze, jde je nejvetsi pretlak, kde i zavedeny mobilni firmy jsou ve ztrate, v kazdy spravny kapitalisticky brozurce najdes, ze cil kazdy firmy je generovat co nejvetsi zisky, ne podnikat v branzi, kde jsou vsichni ztratovi, krome dvou tri firem, kteri si to lidove receno "rozdali" pred deseti lety.cekal bych od muzikansky firmy, ze budou trosku uvedomeli.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy28.12.2015 - 01:21 Trvalý odkaz

    ondro si schopny pozerat sa na veci biznisu aj z ineho pohladu ako je pohlad poulicneho predajcu popcornu?
    co myslis preco vznikne prave telefon s napisom marshall? preco si nevyrobili proste len pera a klucenky?
    v podstate si si odpovedal sam :) preto ze je v mobilnom svete riadny pretlak, vsade sa o tom pise, vsetci to sleduju... aj o tomto telefone sa napisalo viac clankov po celeom svete ako sa ich realne dostane do predaja :)
    videl si niekedy original slapacie auticko BMW? odrazatko kawasaki, notebook ferrari, lamborghini a kopec podobnych veci ktore su odkazane na komercny neuspech?

    ondrakomous28.12.2015 - 01:41 Trvalý odkaz

    prodavac popkornu si koupi cepici ferari, rucnik ferari a slipy ferari ve skutecnosti si koupi obycejnou cepku a rucnik a slipy z trzky/jenom s natistenym napisem. tady se bavime o vyrobe telefonu, ne o vyrobe modelu aticka, nebo rucniku do koupelny, vyroba mobilu je znacne nakladna a navratnost u takoveho produktu muze byt znacne miziva, navic firma marshall si zaklada na tom, ze vyrabi, predpokladam ze i montuji v evrope, coz je taky problem, kdyz vetsina soucastek se do mobilu vyrabi v cine, v takovem pripade to muze znacce jako takove uskodit. to o cem pises ty je trosku jiny pripad, to je pripad kdy prijde do cinsky tovarny "beda v radiovce" a rekne natisknete mi na mobil napis MAJKA, zvovu opakuji, ze se bavime o firme, ktera nechce, nesmi mit nic spolecneho s Chinou.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy28.12.2015 - 01:47 Trvalý odkaz

    :) ty si stále myslíš že ten telefon navrhla a vyrobila firma marshal?
    Poprípade si myslíš že slapacie autíčko "vyrobene" pod značkou BMW je vyrobené v Mníchove? poprípade ci niekoho zaujíma návratnosť "vývoja" výroby?

    ondrakomous28.12.2015 - 01:53 Trvalý odkaz

    pisu,ze to firmu marshall maximalne poskodi, to je rozdil, ona i reklama leckdy muze byt kontraproduktivni, proc bych vyrabel propagacni telefon, kdyz to firme, znacce nepomuze, nebo si myslis, ze si to odepisou z dani jako ty? jako dobrej napad zviditelnit se na cinskym telefonu, akorat kdyz ten telefon koupi 50lidi, to je celkem k prdu,kdyz stejny napady ma kazda druha firma, ktera si nechala vypracovat "odbornou analyzu".

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy28.12.2015 - 02:04 Trvalý odkaz

    Ondro čítaj "aj o tomto telefone sa napisalo viac clankov po celeom svete ako sa ich realne dostane do predaja :)"
    Sam píšeš ze to urobí každá druhá firma len ty nechapes prečo to robia :)

    ondrakomous28.12.2015 - 02:15 Trvalý odkaz

    delaji to protoze je obyc. marketingovy model, ja v tom vidim plytvani,proto me to rozciluje. stejne jako kdyz udelas zbytecny propisky, zbytecny tricka, jenom proto aby sis udelal reklamu, cela tahle planeta si zaslouzi lepsi zachazeni, ne aby clovek vyrabel dalsi a dalsi zbytecny produkty. tohle mysleni je samo o sobe nezdravy, protoze ty penize stejne putuji do te chiny, kde to musi z neceho vyrobit a jen zlomek z toho, co dostanou za prodej jim zustane, ano je to relativni, ale me tento model pripada zasraraly. ano z urcityho pohledu je to pohled obycejnyho trhovce, kterej ale vidi ty astronomicky dluhy mobilnich firem. kazdej den se modlim, aby zkrachovalo minimalne pet mobilnich firem a zavrely se stovky fabrik a lidi to prestali kupovat, protoze nejhorsi je lidska tupost a zbytecny plytvani. kdyz si milion evropanu v roce 2016 nekoupi zadny mobil, tak se maximalne vysere cinska ekonomika a tisicovky *** prijdou o praci. jenze prave diky vlastni tuposti se nikdy nezbavime zavislosti na Chine, je to jako s tema levnejma parkama ze supermarketu. takze polozim otazku. opravdu mam jasat nad kazdym dalsim zbytecnym telefonem?! i kdyz chapu, ze byl vytvoreny ciste pro radost fanousku.