Vyšla aktualizácia na iOS 8.4, štartuje s ňou aj služba Apple Music

  • Lumiak625 01.07.2015 - 11:39

    Apple Music nemá budúcnosť.....

  • markos901.07.2015 - 18:48 Trvalý odkaz

    preco by nemal, nie kazdy kradne mp3 na nete, v amerike ma kazdy iba legalnu hudbu aj filmy

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne01.07.2015 - 20:23 Trvalý odkaz

    Prenho nema lebo klient bude len na android a iphone.

    ondrakomous03.07.2015 - 00:17 Trvalý odkaz

    presne, uz se tesis na novy windows 10, vid? subjektivne to vidim na nejlepsi OS vsech dob, graficky neuveritelne prehledny a cisty, o tom se ostatnim muze jenom zdat, microsoft makal tvrde, aby to byla pecka. bude to novej zacatek, jeste predstavi rovnou novy delo lumii 940. samozrejme za polovicni penize, co konkukrencni apple. vo tom jako zadna, ze budoucnost je jasna, windows 10.

    nerd03.07.2015 - 15:34 Trvalý odkaz

    ondro zas si sa dal na fet? :D
    microsoft nebezi dobre ani na desktopoch nie to este na mobiloch. merketing microsoftu stoji za prdel jak pri softe tak pri hardware :) ked sa dostanu cez 5% tak potom mozu "oslavovat".
    do 2 rokov bude nokia predavat viac telefonov ako microsoft ;)
    na zamyslenie je aj podiel roznych verzii win na desktopoch. :) 7 rokov stary system stale rasie a najnovsiemu systemu sa konecne podarilo predbehnut 14 rokov stare XP. microsoft tvrdo maka na vsetkom
    [img]http://i.imgur.com/FVhWqIb.jpg[/img]

    Lumiak62503.07.2015 - 16:51 Trvalý odkaz

    Nekradnem mp3. Mám Deezer zaplatený a ten vie viac oproti Apple plecharine napr. prehrávanie v HD čo Apple plecharina nemá. Funguje na viacerých zariadeniach a netreba žiadne rodinné predplatné... Za 5,50€ cez SMS platbu mám lepšiu službu ako je Apple plecharina. Ondra ja som spokojný aj s WP8.1.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne03.07.2015 - 17:04 Trvalý odkaz

    Nerd, W7 stupol, lebo skocila oficialna podpora XP a vidno na nom pokles XP a narast 7. Je to fajn system, udrziavany aktualizaciami. Neviem ake mas skusenosti s Windows 10, alebo ci prespal MS konferenciu a vsetko co MS predstavil za posledny polrok, to by som sa ani necudoval. Windows robia aj "velke" mena, HTC ma M8 s WP 8.1, Xiaomi bude mat Win10 pre Mi4, LG nedavno predstavilo Windows mobil (hoci len pre US trh), MS leje prachy do Cyanogenu, a ako perlicka, co si zrejme tiez prehliadol, uviedli nastroje na kompilaciu iOS/Android aplikacii pre mobilny Windows. MS potrebuje aplikacia a developerov, a odraza sa to na ponuke aplikacii, prisli "velke" a popularne hry ako Threes, Crossy Road, New Star Soccer... a dalsie mi teraz narychlo nenapadnu... Microsoft rozohral partiu s umom, cas ukaze, ci si ziska doveru trhu a nejaky podiel. Ak sa vyrovnaju sily v ponuke aplikacii, bude to zaujimave. To, ze tebe je ten system nesympaticky na tom nic nezmeni. Asi uz zniem ako windows fanboi, no.. co uz..

    @Lumiak625 ako vies co Apple music vie a nevie ked trpis Foxconn a Apple fobiou? Kludne si vyuzivaj deezer ked sa ti paci, je to tvoja vec, je to fajn sluzba, kazda z tych streamovacich ma svoje pre a proti.. ale to je uz na iny clanok. :-)

    //edit: napisal som to hrozne, trochu som to upravil :) ale.. urcite ma pochopite :)

    Lumiak62503.07.2015 - 17:33 Trvalý odkaz

    Wayne viem, že Apple Music vysokú kvalitu prehrávania nepodporuje... Skús do ihračiek napchať albumy offline - pamäť sa zachvíľku zaplní hudbou. Keby to malo byť ešte vo vysokej kvalite, tak smola. Lumia podporuje pamäťové karty a Deezer ide offline aj vo vysokej kvalite.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne03.07.2015 - 18:04 Trvalý odkaz

    Moja nie, zle som si vybral :( Apple zatial nema HQ, no funguju 3 dni.. 2 hodiny po starte nebol ani iTunes 12.2 pre 64bitovy Windows ktory spristupnuje Apple Music, vydali aktualizaciu az v noci, a naprikla vadila mi absencia Metaliky, je to moja "prva ozajstna" kapela este zo strednej a casto ich pocuvam dodnes. Dnes uz tam maju vsetky studiovky vratane bonusov a klipov, takze palec hore. Este len zacali no maju priestor na zlepsovanie. Tak uvidime ako sa chytia, ja som zvedavy...