HTC One M9: osemjadrový procesor, 5’’ Full HD displej a 3 GB RAM?

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease 23.01.2015 - 11:12

    HTC a Samsung sa nejak s tými kapacitami batérií nepretrhnú..

  • Michal23.01.2015 - 21:45 Trvalý odkaz

    No na pretrhnutie to nie je, ale zase nie je to uplna tragedia , ta kapacita skoro atakuje 3 tisic a to sa považuje za nadpriemer pri 5palcoch. A možno sa dočkame tej 3500vky a to bude už vysoký nadpriemer, spolu so sensom. No HTC potrebuje pridat, snažia sa v strednej triede ale tam sa prepadavaju, chce to fakt novu a poriadnu vlajkovu lod a jej zmenšenu verziu a konečne bez kompromisov. N poriadne HTCčka sa proste čaka fakt dlho.

    Me_Gusta24.01.2015 - 21:20 Trvalý odkaz

    ja dokážem vybiť telefón za 8 hodín a to mám 4000 baterku

    Nightmare24.01.2015 - 23:40 Trvalý odkaz

    ved da sa v pohode...a ak si ho este beravas na WC :D

    Knoxville25.01.2015 - 00:59 Trvalý odkaz

    "beravas"? to ako vážne? To je ako prosím ťa? Môžeš mi to prosím ozrejmiť? :)

    Michal25.01.2015 - 13:13 Trvalý odkaz

    No to preto,ze mas lenovo. Vibe ma sice papierovo ohromny vykon ale jeho optimalizacia androidu je este v plienkach. Bez urazky,ale HTC je ohladne optimalizacie so Sensom niekde inde. I ked a vibe ma velky podiel aj display na spotrebe.

    Ja mam 2370mha aj veru co som skusal, cesta BA - Kosice ICeckom 5hodin neustale zapnuty display(4,3) ,hudba,data a nejaka HD riadna hra po sieti. A bateriu mi stiahlo o 40 percent. Kedze som nabijacku nechal doma, tak mi mobil musel vydrzat 3dni este bez nabitia v Kosiciach..a vydrzal,este som mal 10percent baterky na pocuvanie hudby cestou naspat v do blavy som prisiel s troma percentami. Inak predpokladam ze by som zniesol cca 12hodin totalneho vymlacovania a nepretrzitej prevadzky bez zhasnutia lcdecka.

    ondrakomous25.01.2015 - 14:12 Trvalý odkaz

    on to myslel tak, ze travi 8hodin denne na toalete. zavislost na mobilech zpusobuje zacpu. michale to sou zase pribehy. nechces to trosku rozvist, co vsechno si s tim mobilem delal, stacilo by popsat cely tohle forum, bez urazky sense, nebo jak tomu rikaji htc se libi jen richardovi a johnymu, protoze johny zdedil htc, nemel moc na vyber. osobne povazuju nadstavbu na htc za jednu s nejhorsich, hned po samsungu. lenovo jde uplne jinym smerem, nedelaji graficky prostredi, ktery ma spoustu vychytavek jako htc, samsung, lenovo je vic moderni, ti jdou cestou cistyho androidu bez vychytavek. on kitkat umi v zakladu opravdu hodne, htc v sensu utopili strasny prachy, nechcou se ho vzdat. cisty android 5 je uplne vychytany system, prakticky tyhle nadstavby jsou uplne zbytecny, ale jak rikam, vyrobci se nechcou zbavovat svojich vychytavek, ale stejne je k tomu trh donuti. prakticky neni duvod davat na android 5 nejaky nadstavby, lenovo je navic motorola a motorola jede na cistym androidu, nemyslim si, ze by to meli nejak hur optimalizovany, oni se zdokonaluji tak rychle, ze firmy jako HTC nestaci vubec reagovat. pokud se htc neprobudi, tak za pul roku, mozna rok skonci, stejne jako skonci mobilni divize sony, nemaji na to drzet krok s cinskymi firmami, jakymi jsou lenovo, huawei, xiaomi. sony davam maximalne pul roku, htc rok, at nezeru. bratrit se dneska s googlem, to je jista smrt, udelat vlastni platformu je jedina moznost, vpostate dalsi jista smrt, to si ti kluci vyvojarsti meli uvedomit, kdyz zacinali. takovej samsung pochopil, ze si nahrabal dost, ale ze z googlu-androidu uz nic nekapne, protoze software jsou prachy, proto koupi BB-OS, pac jsou to kluci sikovni.

    Knoxville25.01.2015 - 15:49 Trvalý odkaz

    Ondro mal som aj hodne iných telefonov takže som mal na výber a nič som "nezdedil".Len HTC mi vyhovuje najviac.Co sa týka tých nadstávb,ked nepočítam cistý android tak ja práve naopak považujem tie od HTC a Sony za najlepšie... :)Už teraz sa teším na M9-hardwerovo aj softverovo...

    ondrakomous25.01.2015 - 16:24 Trvalý odkaz

    netvrdim, ze to je spatne, je to spis otazka vkusu.

    Michal25.01.2015 - 19:13 Trvalý odkaz

    čisté androidy, oficialne a optimalizované majú len zariadenia google, či už Nexus alebo motoroly. To čo majú týto činanci nie je čistý andriod, je to nejaká no name (teda má meno, len ho neviem) modifikovaná volne širitelná andriod veria, ktorá sa graficky podoba na čistý android a beži na báze androidu ale čistý android s podporou googlu to nie je. tieto "androidy" a to mam konkretny pripad s prestigiom, evolveom a gsmartom, nechrani googlovský firewall a tie telefony sa proste zavíria. Zo všetkeho čo týto činanci maju zle je ta ic verzia SW uplne najhoršia. NEviem kto to šíri, neviem kto to výraba, neviem do akej miery je to modifikovane a oficialne, ale viem že to čistý android z dielne googlu s podporou googlu a optimalizaciou googlu určite nie je.

    ondro hulí bobkový list cez vodné bongo plne jahodoveho sirupu, zahliadol som z jeho prispveku 3 riadky, normalne som sa smial.

    Nadstavby Xperia Ui a HTC Sense su už generacie, od verzie 4.0.4 najlepšie optimalizované, s najmenším množstvom procesov, najlepšou výdržou baterii a najstabilnejšie. Teda ak nevravim o Googl zariadeniach s čistým Androidom.

    ondrakomous25.01.2015 - 21:18 Trvalý odkaz

    lenovo urcite ma legalni podporu googlu, pokud nema, tak posli link. me sense prisel neprehledny uz od verze 4. co sem videl andoroid na lenovu vibe x2, tak mi prislo vpohode, takovej cistej android lehce graficky upravenej, bohate dostacujici, maximalne tam je jedna chyba v prekladu, ale ze by tam bylo neco nestabilni, tak to nevim, nevim, prestigio dela hezky veci, fandim jim.